Salut!
Dupa cum zice si titlul thread-ului, as dori si eu o lista de site-uri ce accepta advertoriale. Are cineva la dispozitie cateva linkuri?
Sau macar dupa ce sa caut pe "Goagăl".
Multumesc anticipat![]()
Salut!
Dupa cum zice si titlul thread-ului, as dori si eu o lista de site-uri ce accepta advertoriale. Are cineva la dispozitie cateva linkuri?
Sau macar dupa ce sa caut pe "Goagăl".
Multumesc anticipat![]()
Advertoriale Gratuite .
Minimum 200 de cuvinte, foto 400x 300 px, continut unicat. Fara porcarii gen warez, jocuri online, manele, etc...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Via formularul de contact, sau cel mai bine direct pe pm in format html.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Red9 poti efectua o cautare pe forum folosind cuvantul "advertoriale" si vei gasi cateva topicuri despre advertoriale gratuite. Ai sa gasesti cateva posturi in care vei vedea cerintele celor care le publica (modul in care ar tr sa arate advertorialul, numar linkuri, numar cuvinte, etc) si modul in care puteti colabora. Printre oferte vei da de un post al lui robyroy, AntonioTony, Dan, etc. Succes.
Poti gasi de asemenea si la Marketplace vanzari de advertoriale.
P.S. Ti-as fi oferit si adresele, dar nu pot posta linkuri.
Ultima modificare făcută de RCM; 12th August 2011 la 14:34.
Daca te intereseaza pe Consumatorul – Publicatie online de atitudine | Protejam si Servim Consumatorii, iti accept advertorialul cu max 2 linkuri externe iar continutul sa fie unic. Trimite-mi PM.
Ok. Multam frumos de raspunsuri. Va voi contacta pe PM dupa ce voi scrie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)