Cum e posibil la un site cu 10 vizitatori noi (media) pe zi sa fiu pe locul 1 mil si cam 4000 in RO si un prieten care are site cu cam 700/zi e pe numai 4000 in RO si culmea 900.000 si ceva pe international?
Cum e posibil la un site cu 10 vizitatori noi (media) pe zi sa fiu pe locul 1 mil si cam 4000 in RO si un prieten care are site cu cam 700/zi e pe numai 4000 in RO si culmea 900.000 si ceva pe international?
pai... e simplu... cei 10 vizitatori care acceseaza primul site au instalat quirk searchstatus sau alexa toolbar si astfel Alexa stie ca ei au accesat site-ul... ceilalti 700 de vizitatori pe zi pentru al 2-lea site poate nu au instalat niciun addon sau toolbar si din cauza asta alexa n-are de unde sa stie cine si cum acceseaza site-ul
Signatura lipsa
Foloseste Alexa Internet - Traffic Widgets , o sa scazi foarte repede in pozitii
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
si pana la urma la ce foloseste alexa asta? e ca si PR-ul, "ca sa fie?"
Pai... depinde.. teoretic e cam useless, dar sunt firme de advertising gen textlinkads si altele care tin cont de Alexa ranking atunci cand aproba bloguri in sistemul lor
Signatura lipsa
Mai nou, din cate am citit pe diverse siteuri, se presupune ca si Google are in algoritmii sa-i de calcul o mica portie de alexa rank si invers, nu stiu cat e si adevarat, eu as crede ca numai alexa tine cont de google PR
Bati campii ca sa faci posturi, pentru asta ai negativ si nu te ajuta pentru market place
google are date mai precise despre trafic decat Alexa, nu are nevoie de Alexa.
Gandeste un pic: ca jumatate din site-uri au instalat google analytics, apoi este chrome care are deja o cota de piata uriasa si le ofera foarte multe statistici.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pe anumite nise , nimeni nu e interesat de google pr
exemplu : letshavecash alexa rank 8925 , google pr =0
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)