Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Video pe propriul site ca metoda de promovare ?

iulianfill este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Posturi
    68
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Arrow Video pe propriul site ca metoda de promovare ?

Citisem pe un blog despre video pe propriu site ca metoda de promovare , unde se spunea ca acesta este unul din acele foarte bune metode de ati promova produsul si site-ul si de al scoate in topuri spre exemplu in Google , si este unul din cele mai cunoscute metode te ati atrage auditoria proprie . In anul 2009 utilizarea acestei metode s-a majorat de 4 ori in comparatie cu anul 2008 .
    Se spune ca poti folosi video in care sa-ti prezinti produsul , ce are el specific , si chiar video in care cumparatorii se dau cu ideea despre produsul tau . Inainte daca Google nu le atragea atentia , acuma sunt cele mai relevante metode .
    Desigur ca sunt si anumite cerinte pentru o astfel de optimizare ca de ex. : video trebuie sa fie inconjurat de cod html ; titlul , descrierea trebuie sa fie relevante etc. etc.
    Intrebarea mea este : A utilizat cineva o astfel de metoda de optimizare si promovare ? Si daca da , cit de efectiva este ea in practica ???

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu as folosi video doar ca o metoda alternativa si nu m-as baza pe asta in nici un caz. Si sunt multe motive, printre care: Nu e content pt Google, cititorul e obisnuit cu text si de obicei prefera sa citeasca, un video e mult mai dificil de facut.
    Eu ma bazez pe text + imagini.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ma, tu esti roman??? ca faci niste dezacorduri groaznice ....

Apoi, ce zici tu (sau ce inteleg eu din ce zici tu) nu are relevanta in SEO. Adica tine de optimizarea on-page sa zicem sa ai si un video relevant, insa aia e cu totul altceva si aportul in SERPs cred ca e nesemnificativ.

Cu adevarat util se dovedeste un video atunci cand vrei sa covertesti mai bine: Adica ai un serviciu si cand aduci vizitatorul, ii bagi pe gat un video in care ii explici ca la prosti ce face produsul/serviciul tau. E mult mai productiv decat sa descrii text. Uite aici un exemplu: Solve Media
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

iulianfill este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Posturi
    68
    Putere Rep
    29

Implicit

Cristi - cred ca gresesti putin cu ceea ce ai spus mai sus . ( si cu faptul ca ai pus - la reiting ).
    Sa zicem ca ai creat o prezentare video a unui produs al tau , si denumirea videoului va fi : Video prezentare "Produs" .
    Si optimizezi pagina cu video in motoarele de cautare dupa cuvintul "video" - care este probabil unul din cele mai cautate keyword pe google , astfel obtii o gama mai larga de vizitatori .
    Dar ce tine de nationalitate , chiar conteaza daca-s roman sau nu ?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Cred ca ce ai citit tu se refera la cu totul altceva.
    Daca cu o pagina sau un site poti ajunge pe prima pagina foarte greu dupa ceva cuvinte cheie cu competitie mare, cu un video pe youtube poti ajunge in 2 zile.

Cu videoclipul pe youtube, pe langa link-ul cu valoare mare, poti convinge vizitatorii sa ajunga la tine pe site.
    Daca vrei sa ajungi sus doar de fantezie nu merita efortul sau investitia. Daca chiar ai un produs de vanzare, poti incerca.

Nu e chiar greu, o sa vezi ca la anumite cautari populare, intre primele rezultate sunt si videoclipuri. Studiaza cum sunt postate acolo, poti face chiar o copie identica a tagurilor, cuvintelor cheie, titlu, tot... si vezi cum se misca.

De retinut: cum e google keyword tool, asa e si youtube keyword tool, la adresa: https://ads.youtube.com/keyword_tool

Un videoclip urca rapid in cautari daca are multe "thumbs up" si este adaugat la favorite, comentat, etc.
    Incearca sa faci un videoclip, urca-l pe youtube, roaga toti prietenii sa il voteze si sa il adauge la favorite, eventual sa comenteze.
    Iarasi, de mare ajutor ar fi sa il pui embed pe un site cu multi vizitatori (vizitele videoclipului se aduna si cu cele de pe facebook, blogul tau, etc)
    Vezi rezultatele si apoi trage concluziile.

PS: In testele mele am reusit sa adun 50.000 de vizite intr-o saptamana folosind un titlu din "google trends". Testul este irelevant din cauza cuvintelor cheie care chiar nu ma interesau.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce metoda de promovare sa mai incerc?
    De leandrud în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th August 2009, 14:19
  2. Metoda de promovare sau nu ? Ajuta sau nu ?
    De CODEX în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2009, 21:11
  3. Ce alta metoda de promovare ?
    De emilian_anghel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th November 2007, 00:52
  4. forumurile! o metoda de promovare sau nu?
    De useronline în forumul Utile
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 19th October 2007, 13:41
  5. Metoda de promovare
    De florin în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th June 2007, 17:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •