Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Administrator forum limba ENGLEZA

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    42
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit Administrator forum limba ENGLEZA

Din lipsa de timp si dorind ca forumul sa nu stea pe loc si incet incet sa se mareasca, am nevoie de o persoana care sa administreze un forum in limba engleza.

In primul rand perfilul ideal este acea persoana care-si dedica cel putin 10 ore pe zi in fata calculatorului.

Ce as dori de la acesta persoana :

- Prezenta pe forum mai mereu de dimineata pana seara, de luni pana duminica

- Capabil in a scrie PERFECT fiecare mesaj postat

- Sa ajute noi veniti, sa posteze la subiect pe temele lor si sa NU le ocoleasca

- Este un forum general, dar axat pe tehnologie, nu se bate campii pe HUMOR sau pe teme si fraze dintr-un singur aliniat

- Userii trebuie ajutati prin a cunoaste un mesaj bine postat/gandit, cu sfaturi despre cum este mai bine sa incepi o tema noua, daca este sau nu interesant ceea ce a scris etc

- Agil, rapid in gandire si scris

- Grija de a deschide noi arii de discutii daca anumite teme incep sa fie discutate

- Organizarea de concursuri cu diferite premii, pentru anumite sectiuni de discutii, pentru tot forumul general etc

- 'Cei 7 ani de acasa' sunt luati in calcul, iar de scuze tipul zile intregi, ca a picat netul, a murit bunica s.a.m.d .., mai bine nu pierdem timpul

- Varsta minima 25 ani

- Nu este un job usor, cine a fost moderator sau un user ACTIV pe un forum cunoscut, stie ce inseamna acest lucru

Salariul 300 USD

Foarte Important : Conturile de pe alte forumuri, spun totul

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    Din lipsa de timp si dorind ca forumul sa nu stea pe loc si incet incet sa se mareasca, am nevoie de o persoana care sa administreze un forum in limba engleza.

In primul rand perfilul ideal este acea persoana care-si dedica cel putin 10 ore pe zi in fata calculatorului.

Ce as dori de la acesta persoana :

- Prezenta pe forum mai mereu de dimineata pana seara, de luni pana duminica

- Capabil in a scrie PERFECT fiecare mesaj postat

- Sa ajute noi veniti, sa posteze la subiect pe temele lor si sa NU le ocoleasca

- Este un forum general, dar axat pe tehnologie, nu se bate campii pe HUMOR sau pe teme si fraze dintr-un singur aliniat

- Userii trebuie ajutati prin a cunoaste un mesaj bine postat/gandit, cu sfaturi despre cum este mai bine sa incepi o tema noua, daca este sau nu interesant ceea ce a scris etc

- Agil, rapid in gandire si scris

- Grija de a deschide noi arii de discutii daca anumite teme incep sa fie discutate

- Organizarea de concursuri cu diferite premii, pentru anumite sectiuni de discutii, pentru tot forumul general etc

- 'Cei 7 ani de acasa' sunt luati in calcul, iar de scuze tipul zile intregi, ca a picat netul, a murit bunica s.a.m.d .., mai bine nu pierdem timpul

- Varsta minima 25 ani

- Nu este un job usor, cine a fost moderator sau un user ACTIV pe un forum cunoscut, stie ce inseamna acest lucru

Salariul 300 USD

Foarte Important : Conturile de pe alte forumuri, spun totul
    Interesant anunt, as putea fi un client de-al vostru; la varsta corespund, corespund si la altele. Profilul meu il gasiti pe forumul invatam.net, id-ul meu fiind Aurel63.
    Asa ca vizitati, vedeti ce si cum scriu, si daca aveti timp sa-mi dati un pm pe invatam.net sau aici pe forum, de acord (sunt inscris acolo de exact 1 luna, am postat destul de mult si la obiect, etc)

PS despre ce forum este vroba? Secret?
    Ultima modificare făcută de Michael; 3rd January 2008 la 16:04.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

300 de dolari pe luna pentru un job de genul "toata ziua pe forum" e un picut putin .. dar hai sa vedem mai multe informatii:

1. cam ce cantitate de posting ai in minte? Ca pot sta 24 de ore cu forumul deschis si sa nu prestez nimic. Mi-ar prinde bine un plan de genul asta, sa stiu care este rate-ul de posting pe forum.

2. cum se face plata? Ti-e Ok cu factura/chitanta?

3. as solicita plata INAINTE; am muncit deja "moca" pentru cineva si nu vreau sa mai patesc asa ceva. Eu nu imi permit sa imi bat joc de client, atii se pare ca nu au avut asemenea probleme cu mine

Portofoliul de "minuni" personale ar fi:

Invatam Net - Forum webmasteri
    Webmaster Tips and Tricks Forums - web master resources - Web development articles, tutorials and forums.
    Avem blog. Cum ne tratam?
    Women Only Forums
    Morrowind.ro - forum, quests, downloads .. tot ce iti trebuie pentru Morrowind si Oblivion

astea sunt numai 5 din cele 14 forums din lista

Fost moderator la phpBBhacks.com si karateforums.com, actualmente mentor (tot un moderator) la sitepoint.com

Daca mai doresti informatii, se pot oferi. Multumesc anticipat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    42
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    Asa ca vizitati, vedeti ce si cum scriu, si daca aveti timp sa-mi dati un pm pe invatam.net sau aici pe forum, de acord (sunt inscris acolo de exact 1 luna, am postat destul de mult si la obiect, etc)
    Forumul cum am spus este in limba engleza, iar un cont de o luna pe un forum romanesc, nu reprezinta nimic.

Citat Postat în original de dojo Vezi Post
    300 de dolari pe luna pentru un job de genul "toata ziua pe forum" e un picut putin ...
    Dojo 300 $ nu este putin, in a sta toata ziua pe forum, fiindca nu caut pe cineva sa fie batut in cuie si sa posteze pe toate ariile de nebun.

E o diferenta mare in a sta in pijama in casa pentru acesti bani + timp pentru proiecte personale, sau 10 ore afara.

Posturile nu au o limita sau un numar, se posteaza asa cum un user obisnuit posteaza intr-un forum ce-i place, poate sa fie 10 posturi pe zi sau 100, depinde zilnic de posturile ce sunt sau nu pe forum.

Plata se face inainte prin transfer bancar si clar cu factura.

cipcip este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Vârstă
    37
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

eu m-as baga .. pacat ca nu am 25 de ani .. am abia 20 ...

site-uri:

- gfxclass.com
    - newsflashing.com
    - xvid.ro
    - nameseek.eu

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Forumul cum am spus este in limba engleza, iar un cont de o luna pe un forum romanesc, nu reprezinta nimic.
    Tu dupa cate luni reusesti sa cunosti un om? Dupa ce criterii il cataloghezi pe respectivul om? Dupa cantitatea sau calitatea postarilor? In fine, e parerea ta si o respect, dar subiectiv cum sunt eu aveam o parere un pic mai buna despre mine insumi...asta e, nu mi-ar strica un pic de modestie.

Asa cum a spus si Dojo, un pic cam subtirel salariul (10 ore x30 zile = 300 de ore -si nu poti lipsi nici macar 1 zi din fata calculatorului). Si crede-ma, Dojo nu face postari de-o luna, are ceva portofoliu in domeniul crerii de comunitati online.

Bafta!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    42
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Domnule Aurel, e imposibil sa faci rezumatul unui user activ de o luna de zile, cu cateva mesaje si inca pe un forum romanesc, ca apoi sa te increzi total si s-ai dai pe mainile lui un forum in engleza si cu banii inainte

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    Asa cum a spus si Dojo, un pic cam subtirel salariul (10 ore x30 zile = 300 de ore -si nu poti lipsi nici macar 1 zi din fata calculatorului). Si crede-ma, Dojo nu face postari de-o luna, are ceva portofoliu in domeniul crerii de comunitati online.
    Hai sa fim seriosi, m-am referit la acea persoana care are diferite proiecte si care din asta traieste, iar pe langa poate sa se ocupe si de un forum, nu ca trebuie sa steie doar pe forum, sper sa fiu inteles acum.
    Dealtfel nici nu-mi doresc o altfel de persoana care imi spune ca pentru 300 $ accepta jobul, nu caut sclavi, ci oameni agili, muncitori care fac ceea ce fac, fiindca asta-i incanta, iar pe langa eu le ofer inca post de lucru.

Am vorbit cu cipcip si dojo, primul e la scoala, nu se poate, dojo nu am primit inca nici un raspuns afirmativ, dar pana pe 1 Februarie avem timp.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Domnule Aurel, e imposibil sa faci rezumatul unui user activ de o luna de zile, cu cateva mesaje si inca pe un forum romanesc, ca apoi sa te increzi total si s-ai dai pe mainile lui un forum in engleza si cu banii inainte

Hai sa fim seriosi, m-am referit la acea persoana care are diferite proiecte si care din asta traieste, iar pe langa poate sa se ocupe si de un forum, nu ca trebuie sa steie doar pe forum, sper sa fiu inteles acum.
    Dealtfel nici nu-mi doresc o altfel de persoana care imi spune ca pentru 300 $ accepta jobul, nu caut sclavi, ci oameni agili, muncitori care fac ceea ce fac, fiindca asta-i incanta, iar pe langa eu le ofer inca post de lucru.

Am vorbit cu cipcip si dojo, primul e la scoala, nu se poate, dojo nu am primit inca nici un raspuns afirmativ, dar pana pe 1 Februarie avem timp.
    Merci pentru raspuns.
    -asa mai merge, ceva mai nuantat. Si vedeti dvs cum dintr-odata suntem prieteni?
    Ultima modificare făcută de Michael; 4th January 2008 la 19:17.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    42
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Am gasit o persoana pentru acest post.

Anuntul nu mai este valabil.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole in limba engleza
    De Nichita în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th October 2009, 19:15
  2. Caut content writer in limba engleza
    De undoweb în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2009, 14:52
  3. Adsense in limba engleza?
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th July 2008, 19:37
  4. link exchange cu siteuri in limba engleza
    De anuntul în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:05
  5. limba romana si limba engleza pe acelasi script?
    De dublutz în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th January 2008, 23:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •