Caut o persoana care sa poata livra saptamanal 10-20 de articole travel realted in limba romana.
Caut o persoana care sa poata livra saptamanal 10-20 de articole travel realted in limba romana.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
De cate cuvinte sa fie? Si calitatea? Sa fie pt postat pe propriul site, ceva de calitate, documentate, etc, sau pt directoare sau advertoriale pe site-uri dubioase?![]()
Signatura lipsa
Numar de cuvinte: 250 - 350 (aici ramane de vazut)
Calitate: nu vreau opere de arta, dar nici scrieri pline de greseli - important este sa fie originale.
Nr. artcole: 20 pe saptamana pe o perioada de minim 4 saptamani (deci minim 80 de articole).
In principiu va fi vorba de articole despre Tari, Orase si poate ceva obiective turistice.
Unde le public, nu stiu - asta ramane de vazut.
Ca sa concluzionez, cel mai bun pret are cele mai mari sanse in a obtine proiectul - nu exclud insa nici colaborarea cu mai multe persoane.
Va multumesc pentru interes si pentru propunerile facute. Deocamdata am selectat 3-4 persoane cu care probabil voi merge mai departe. Se poate considera inchis.
Salut,
Imi poti trimite mai mulet detalii pe PM?
Buget, Modalitatea platii. Vreau as stiu pe viitor.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)