Caut content writer (preferabil fată, preferabil "mamică") pentru colaborare pe termen lung. Se cere conceperea unor articole despre copii: naștere, educație, sănătate, rețete, joacă, etc. Orice legat de copii, de la cei nenăscuți încă până la cei mai mari care merg la școală.

Se va stabili un număr de articole pe care trebuie să le conceapă și să le publice săptămânal. Evident, articolele vor avea conținut unic și trebuie să fie bine documentate și scrise.

Dacă vă interesează un astfel de job vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat sau să mă contactați pe Yahoo Messenger - vezi ID-ul în profilul meu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Și pentru că luni începe școala, propun ca și tematică pentru un articol de test: ”Prima zi de școală” în care să se trateze subiectul din ce perspectivă crede mai potrivit autorul - legat de pregătirea pentru aceasă zi din punct de vedere financiar, sau emoțional pentru copil, sau ambele, sau oricare alta. Vreau să văd cât de creativ este autorul și care este calitatea articolelor pe care le poate livra.

Aștept articolele împreună cu oferta în ceea ce privește prețul pe articol scris și frecvența cu care le poate livra (ex. să zicem că aș prefera să începem cu 15-20 de articole pe lună). Dacă ne place și începem colaborarea, publicăm articolul despre prima zi de școală pe viitorul nostru blog. Dacă nu, articolul rămâne în proprietatea autorului și promitem că noi ștergem email-ul și nu-l publicăm niciodată.

Aștept cu interes articolele și ofertele celor interesați.