Caut un web designer serios, talentat, care vrea sa se implice intr-un proiect destul de interesant, consider eu.
Ce imi place si ce caut: Webdesign by jonaska on deviantART
In principiu treaba va fi relaxanta la inceput. Dar caut pe cineva care e dispus pe viitor chiar sa lucreze full-time pentru mine, in caz de toata treaba iese bine.
Astept portofoliu, recomandari, preturi si orice alte detalii relevante pe care le puteti oferi.
De ce am nevoie: Un design va contine, pe langa homepage, inca vreo 3-4-5 pagini. La acestea veti munci o singura data si vor fi migrate catre orice alt design doar cu mici modificari(culori, putina aranjare in pagina, etc). Am nevoie de fisier .psd si vreau design-ul codat HTML5 / CSS3 , css sprites, etc. Cunostinte de javascript/jquery sunt binevenite...daca nu, exista destule plugin-uri pe siteul oficial pentru a le putea folosi.
Pe langa treaba obisnuita, o sa va dau eu cateva unelte si chestii foarte misto facute, pentru a va ajuta munca(si voua si mie).
Astept oferte / recomandari pe PM.
Have fun.
P.S. Toata treaba va incepe pe undeva pe la jumatatea lunii februarie / inceputul-jumatatea lui martie. Nu sunt sigur... cu cat mai repede cu atat mai bine.