Eh nu, gasesti gasesti, multi le gasesc, multi fac asa ceva, insa putine commenturi sunt acceptate
Pana si un neexperimentat ca mine a gasit blog-ul despre care vorbeste cel care a deschis thred-ul... dara voi... niste moguli ai web-uluitrebuie numa sa stii ce sa cauti
![]()
I don't know much...
In loca sa va certati mai bine folositi butoanele alea cu + si - sau folositi cartonasul rosu... Stricati topicul omului aiurea... Hai, la culcare! Lasati cearta. Care gasesti astfelde bloguri posteaza-le aici, daca tot esti asa de bun! Daca nu, nu mai comentati aiurea!
Daca omul are o resursa si nu este dispus sa o share-uiasca fara sa primeasca ceva la schimb, ce aveti voi cu el? Este dreptul lui. Voi cate lucruri ati share-uit neconditionat pe seopedia in ultimile 3 luni?!
Si ca sa imi expun si eu punctul de vedere: astfel de bloguri sunt greu de gasit, nu imposibil, dar foarte greu. Am gasit in 5 minute multe bloguri .edu, cu PR6. Deci, daca e pe net - il gasesti, indiferent de PR - e doar o chestiune de timp si... sa stii ce sa cauti. Atat.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
barosane, da lasai ma fiecare cu cel doare daca el vrea sa faca avere din asta, n-are decat, important e cum o faci tu.
Cat despre linkurile alea, cum a zis si Toto, pana la urma voi spamati mai mult ca el, deoarece momentan el este cel care are linkul si poate arata, voi ce aveti? Aratati linkurile alea care le tot gasiti si atunci v-ati motivat.
na ca m-am bagat si eu hop top cu un offtopic, close? :angel: (pana la urma deaia ii FORUM, sa dezbatem probleme civilizat..)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
nu e spam, ca nu ti-l comunic tie... la cum te avanti in postari se iau oamenii aia cu mainile de cap si inchid comment-urile de tot. n-o fi greu de gasit asa ceva, dar tu nu poti, de exemplu, asa ca... du-te si mai baga link-uri pe niste directoare gratuite intre timp. daca nu cumva or fi si alea prea greu de gasit![]()
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)