Cumpar linkuri pe site PR 4-7, indiferent de continut, va rog sa mi dati PM cu url, statistici, pozitia linkului si PRET. Nu ma intrebati pe mine cat ofer, daca vindeti, fixati un pret de preferat pe luna calendaristica.
Cumpar linkuri pe site PR 4-7, indiferent de continut, va rog sa mi dati PM cu url, statistici, pozitia linkului si PRET. Nu ma intrebati pe mine cat ofer, daca vindeti, fixati un pret de preferat pe luna calendaristica.
astept raspunsul si perioada pe care vrei linkuri la mine pe siteuri ?!
marius
fixed. altul ?
ti-am trimis detaliile pentru plata, astept linkurile tale
am dat PM
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ti-am mai raspuns si eu in alt thread ca o sa-ti primesti plata cu siguranta, serbancc e om serios![]()
Confirm si eu ca am primit toate platile de la el in timp util. Si eu cred ca a fost o neintelegere atunci .
Ai oferta pe PM .
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Psaico: esti magar! Am convenit sa postezi un articol si sa-ti platesc jumate, sa astepti cateva zile si sa postezi al doilea articol platind a doua jumatate. Este o diferenta, dar depinde cat de magat vrei sa fii cand spui ceva despre un om. Ca am fost ocupat cateva zile intre postarea celui de al doilea articol si plata transei a II a e o diferenta, si poate este omeneste. Chiar regret ca am apucat sa ti trimit si transa a IIa. Nu avusesem timp sa vad seopedia.
Si apropo, ca idee.. e vorba de 60 ron. Cred ca e cea mai mica plata care am facut-o pe forumul asta
Astept banii la Banca Transilvania, cont: RO 58 BTRL 0340 XXX. Nume: XXXGabriel
Este alegerea ta daca vrei sa faci 2 drumuri pana la banca sa pui cate 60 de ron, in loc sa rezolvi treaba dintr-un singur foc insa .. cum doresti.
Astept si detaliile pentru celalalt articol.
Ciao
XXX Gabriel
tel: 0748 XX
mail: psaico@psaico.info
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 20th November 2008 la 03:47.
Psaico, iti inteleg dezamagirea, dar este o situatie pe care o rezolvi in particular. SeoPedia nu este responsabila pentru tranzactiile desfasurate intre userii comunitatii.
Am sters 7 dintre cele 8 mesaje postate peste tot in forum. Am lasat unul pentru posteritate totusi. Nu putem sa va credem pe cuvant pe niciunul dintre voi, si ai dreptul sa-ti spui parerea ODATA. Nu de 8 ori.
Ai un ban pentru 7 zile pentru SPAM.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)