Ai un site ? Nu esti multumit de traficul tau sau vrei sa il maresti ?
Poti cumpara CPM ( platesti la o mie de afisari ) sau CPC ( platesti vizitele/clickurile primite ).
Preturi pentru orice buzunar.
CPM sau alte obtiuni:
1000 afisari benner = 30 Ron ( afisarile le primesti intr`o singura zi )
1000 afisari link = 20 Ron ( afisarile le primesti intr`o singura zi )
5000 afisari benner = 60 Ron ( afisarile le primesti in 1-2 zile )
5000 afisari link = 50 Ron ( afisarile le primesti in 1-2 zile )
10.000 afisari benner = 100 Ron ( afisarile le primesti in 4-5 zile )
10.000 afisari benner = 90 Ron ( afisarile le primesti in 4-5 zile )
Pentru mai multe afisari cumpare o data , se negociaza
CPC:
100 vizitte = 10 Ron ( vizitele le primesti in 1-2 zile ) *cu aproximare in functie de benner/site , cat de atractiv este
500 vizitte = 40 Ron ( vizitele le primesti in 3-4 zile ) *cu aproximare in functie de benner/site , cat de atractiv este
1000 vizitte = 75 Ron ( vizitele le primesti in 7-8 zile ) *cu aproximare in functie de benner/site , cat de atractiv este
Pentru mai multe vizite cumpare o data , se negociaza
Cine doreste alte detalii sa lase mesaj sau sa trimita pm.
P.S. Va rog sa nu postati aiurea si sa faceti din acest thread un tam-tam, ci sa postati doar daca sunteti interesati.
AM MODIFICAT OFERTA, UITATI-VA LA PAGINA 2

Răspunde cu citat

Daca ai merge pe un banner "corect" targetat si ai face clickurile respective eu as plati fericit. Dar, din nefericire eu stiu site ul, si cel putin ptr mine nu este un plus in vanzare, il vreau ca si trafic si atunci pretul nu se justifica. Iti voi propune ca de la 1 sa incercam 2 sapt de bannere cu mesaj corect, pe profilul meu, dar mai agresive ca si pozitie si vizibilitate, si incerc sa monitorizez baza de clienti. Daca se constata o crestere semnificativa in vanzari, iti platesc mai mult decat propunerea ta