Sunt si eu interesat cu un banner pentru siteul zeigy.com
Categoria: Comunitati - Prietenii
Daca e ok anunti aici si iti trimit prin PM linkul catre banner.
Sunt si eu interesat cu un banner pentru siteul zeigy.com
Categoria: Comunitati - Prietenii
Daca e ok anunti aici si iti trimit prin PM linkul catre banner.
Va rog mult, dupa ce scrieti aici trimiteti pm cu codul HTML pentru link si specificati inca o data categoria in pm ca sa fim siguri ca nu le incurcam. NU ma mai intrebati daca e ok sau nu, pt ca o sa anunt eu atunci cand este cazul.
Cei care au trimis PM-urile cu bannerele o sa primeasca reply cel tarziu maine dimineata cu confirmarea!
Multumesc.
keep dreaming...
I'm inTrimit PM cu detalii/cod, postez aici doar sa-mi rezerv locul ^^
Ok, s-a notat rezervarea. Pana acum s-au facut 10 rezervari, din care 6 spatii publicitare sunt deja ocupate, iar proprietarii au primi confirmarea in pm. Asteptam si restul codurilor HTML prin pm.
Au mai ramas doar 20 de spatii gratuite. Asteptam inscrieri!
Multumim
Ultima modificare făcută de crash; 20th March 2008 la 10:58.
keep dreaming...
Vreau si eu Comert si Servicii -> Telefonie
Iti trimit astazi PM cu codul HTML
Mersi
Asemenea. Trimit PM
vreau si eu un banner pentru Tipseri.com la orice categorie sportmersi
![]()
Ultima modificare făcută de warrior; 20th March 2008 la 21:46.
Vreau si eu un banner daca mai este spatiu (Divertisment - Film)... siteul este subtitrari.ws...
Merci...
Bun, deci sa vedem cum stam pana acum. In total s-au facut 14 rezervari, dintre care 10 bannere sunt deja afisate pe site. Asteptam codurile HTML pt bannere de la inca 4 useri. Au mai ramas 16 locuri gratuite pentru bannere 468x60. Pentru rezervari va rog postati in acest subiect si apoi trimiteti codul HTML pt bannerul pe care vreti sa-l afisam la noi in site, alaturi de categoria in care doriti sa apara.
Nu ne oprim pana nu facem cel putin 30 de bannere
Multumim!
keep dreaming...
Pana acum toti care au solicitat spatiu gratuit la noi pe site, au primit. Adica au fost ocupate 14 locuri de banner in total. Au mai ramas inca 16 libere. Nu se mai anunta nimeni? Nu doreste nimeni un spatiu gratuit pt banner 468x60?
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)