Dupa cum spune si titlul, vand advertoriale pe un site generalist, cu continut in limba romana si cu o vechime de aproape un an - lansat in luna aprilie a anului 2017. Site-ul a fost de atunci actualizat constant (zilnic, in proportie de 99%) si s-a postat doar continut unic. Link-uri externe foarte putine (cele existente sunt in mare masura nofollow - in special surse ale imaginilor sau relevante spre alte site-uri mari). Pana in prezent nu s-a vandut niciun advertorial. Articolele nu vor avea (P) sau alte lucruri de genul incluse in titlu si vor ramane pe site permanent.
Advertorialele vor fi scrise doar de catre redactorul site-ului si vor fi facute conform specificatiilor oferite de client. Cei interesati sunt rugati sa imi scrie in privat si sa imi prezinte site-ul pentru care vor sa cumpere advertorialul. De ce? Pentru ca nu accept orice site-uri si nu are rost sa pierdem timp inutil - voi sa verificati site-ul, eu sa discut cu fiecare in parte si la final sa nu ajungem sa colaboram.
Toate cele bune,
Sergiu