Salut, inainte sa vin cu oferta speciala de Paste, una la fel de buna ca cea pe care am lansat-o in decembrie cu ocazia craciunului m-am gandit sa va mai spun de o oferta speciala pe care am lansat-o zilele acestea.

Este vorba de 2 pachete, unul care contine un singur site si cel de-al doilea pachet care are in componenta lui 1 site si 3 bloguri de interes local)

Pachet 1 - PRET PROMOTIONAL 540 lei ( site post de radio local, vi-l dau pe privat, DA 23.01 PA: 34.77, este actualizat aproape zilnic pentru ca e facut pe wordpress, are sectiune de stiri pe el)

- publicitate tip banner 300x250 pixeli,
- perioada afisarii bannerului: 12 luni,
- bannerul este afisat pe toate paginile siteului ****************.ro in partea dreapta in sidebar,
- pret normal: 720 lei

Pachet 2 - PRET REDUS 1.860 lei (post radio: DA 23.01 PA: 34.77, coach ploiesti DA:8.97 PA:22.65, stiri locale DA:14.51 PA:25.06, fost viceprimar DA:8.95 PA:21.54 )

- publicitate tip banner 300x250 pixeli,
- perioada afisarii bannerului: 12 luni,
- bannerul este afisat pe toate paginile celor 4 siteuri in partea dreapta in sidebar.
- un advertorial (interviu, articol publicitar, prezentare de produs) pe GhimpelePloiestean.ro
- pret normal: 2.640 lei
- acest pachet se poate vinde si pe 6 luni.

Anuntul poate suna mai ciudat pentru ca e facut in special pentru clientii mei si multi dintre ei nu inteleg foarte tare ce reprezinta un bannner online, unde e afisat, etc.

Separat putem discuta si de alte forme de reclama pe ele. Oferta este limitata la 3-5 pachete.