Si mie pm cu lista, te rog.
Si mie pm cu lista, te rog.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Pentru cat timp pastrezi advertorialele pe site?
Pentru ca mie, mi-ai vandut acum ceva timp advertorial pe stilmodern.ro
Nici la o luna de zile, cred, site-ul a disparut.
Ti-am scris de cateva ori, initial ai raspuns
dupa care nu ai mai raspuns la mesaje iar site-ul nu a mai fost online de atunci."Se schimba hostingul si dureaza putin pana fac toata mutarea. Astazi o sa-si revina.
Nu am pretentia ca un advertorial sa ramana ani pe un site, dar acolo, macar 6-8 luni, mai ales ca e platit.
De bun simt ar fi fost sa oferi la schimb advertorial pe alt site sau cel putin sa imi precizezi inainte sa cumpar, ca site-ul nu va fi online prea mult timp.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 16th August 2016 la 16:46.
Intradevar site-ul in speta a fost unul din lucrurile prost facute de mine aici, dar articolul tau a stat in picioare 6 luni aproximativ. L-am vandut si am cerut sa fie tinut in picioare fiecare advertorial, se pare insa ca cel care l-a cumparat n-a mai tinut site-ul decat cateva luni.
Este o greseala pe care mi-o asum, dar cred ca ti-ar fi fost mai de ajutor sa vii la mine sa ma tragi de maneca dupa un timp si gaseam o solutie amiabila de rezolvare (fie iti inapoiam cei 50 lei, fie iti ofeream altceva care sa compenseze). Daca totusi ti-ai generat un castig din faptul ca ai venit si ai aruncat cu noroi, atunci sper ca ti-ai atins scopul.
Daca nu e prea tarziu (stiu o vorba care zice ca "niciodata nu e prea tarziu sa-ti ceri scuze"), iti pot oferi 2 advertoriale (nu unul) pe site-urile din topicul de fata, pentru care ai cerut deja info, ca sa intelegi ca anumite greseli nu sunt facute cu intentie si nu vin aici sa ofer servicii de proasta calitate (desi am facut si greseli in trecut).
Mersi de intelegere.
1. Am cel putin 3 mesaje trimise, ultimele, la care nu ai raspunsEste o greseala pe care mi-o asum, dar cred ca ti-ar fi fost mai de ajutor sa vii la mine sa ma tragi de maneca dupa un timp si gaseam o solutie amiabila de rezolvare (fie iti inapoiam cei 50 lei, fie iti ofeream altceva care sa compenseze).
2. Site-ul nu a fost nicidecum in picioare 6 luni. Ar trebui sa cauti in arhiva.
Eu nu am venit sa arunc cu noroi, daca vroiam o faceam atunci, dar mi-am asumat pierderea si gata.
Sincer, uitasem, dar am vazut topicul cu advertorialele, am vrut sa cumpar iar si mi-am amintit
Iti accept scuzele si o sa iti trimti PM.
Vreau sa mentionez faptul ca, Mircea s-a tinut de cuvant si a postat cele 2 advertoriale.Daca nu e prea tarziu (stiu o vorba care zice ca "niciodata nu e prea tarziu sa-ti ceri scuze"), iti pot oferi 2 advertoriale (nu unul) pe site-urile din topicul de fata, pentru care ai cerut deja info, ca sa intelegi ca anumite greseli nu sunt facute cu intentie si nu vin aici sa ofer servicii de proasta calitate (desi am facut si greseli in trecut).
Recomand pentru colaborare.
Oferta este inca valabila. Site-urile au avut si cresteri la ultimul update (am modificat in primul post cresterile de DA si PA).
Multumesc de colaborare atat celor care au lasat un review aici, dar si celor care au dorit sa ramana anonimi.
Salut,
Trimite-mi si mie lista cu site-uri
Mersi!
Oferta inca valabila!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)