Cumpar linkuri/advertoriale pe site-uri in engleza pe o nisa destul de generica.
Astept PM cu linkul site-ului si pretul pe articol scris de dvs./scris de mine (in cazul unui advertorial) sau pretul pentru 3/6/12 luni (in cazul unui link).
Cumpar linkuri/advertoriale pe site-uri in engleza pe o nisa destul de generica.
Astept PM cu linkul site-ului si pretul pe articol scris de dvs./scris de mine (in cazul unui advertorial) sau pretul pentru 3/6/12 luni (in cazul unui link).
Zic multe, stiu putine...
Astept si alte oferte pe PM. Plata prin transfer banca sau paypal.
Am primit destul de putine oferte pe PM. Oare colegii de pe seopedia nu au site-uri in engleza sau pur si simplu nu au vazut acest topic?
Inca astept oferte. O zi faina!
Probabil ar fi bine sa specifici si faptul ca astepti oferte pentru advertoriale pe site-uri in engleza la un pret modic... si daca tot soliciti oferte cred ca ar fi bine sa si raspunzi la ele!
Servicii de Promovare Online si Marketing.
@SeoMoz:
1. Inteleg frustrarea ta, si-mi cer scuze ca nu am raspuns la ultimul tau mesaj
2. Ai ajuns la concluzia ca sunt in cautare de advertoriale low cos pentru ca nu am acceptat oferta ta? Pur si simplu dau banii unde renteaza (nu facem fiecare asta?!). Fa-mi o oferta mare pentru un link care sa merite si o accept cu placere.
3. Ai inca o data scuzele mele pentru ca nu am raspuns la ultimul mesaj.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)