Ofer doua bannere [ la doi colegi de forum ] pe un site de fashion, fara link - doar text - la pretul de 1,5 euro/luna, minim 6 luni. Bannerul va conține adresa site-ului sau nume de brand. Bannerele vor fi in headerul site-ului.
Ofer doua bannere [ la doi colegi de forum ] pe un site de fashion, fara link - doar text - la pretul de 1,5 euro/luna, minim 6 luni. Bannerul va conține adresa site-ului sau nume de brand. Bannerele vor fi in headerul site-ului.
OFF: Ceea ce oferi tu e egal cu a da benzina celor care nu au masina, fara suparare. In orice caz, e afacerea ta, si din cate stiu, trolatul nu e permis aici pe forum.
Eu ofer reclama vizuala, nu am spus ca ofera avantaje SEO, dar in fine! se poate inchide!
20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 28th May 2015 la 17:48.
Si cum oferi reclama vizuala?
Tu ai impresia ca pe seopedia sunt doar directorii de marketing de la coca-cola, samsung, apple? Stiu ca avea steve jobs cont parca, dar de altcineva nu mai stiu sa aibe cont aici.
Sigur are cineva de la Google, deci schimba titlul la post: Ofer 2 bannere pentru reclama vizuala: Exclusiv Google! Sau incearca sa le trimiti un mail.
In rest, nu e nimeni de pe forum target pentru reclama vizuala, un banner inseamna altceva. Daca aveai 100.000 unici pe zi, tot nu imi doream reclama vizuala!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
As face misto da' scad calitatea topicului.
Retired
ma intereseaza pe mine. cati vizitatori unuci ai pe zi. daca ai minim 2000 da-mi un PM.
Salve.
1. Spune si tu ce trafic ai pe site.
2. Bannerul fara link este ca si omul fara picioare...
3. Gandeste-te si la cumparatori daca tot vrei sa vinzi ceva si sa se cumpere.
4. Daca pui si link cu [target="_blank"], am sa cumpar si eu, asta ca sa nu-ti paraseasca utilizatorii site-ul.
@ Ale si @ marcos29 , sa-u dat bannerele, revin peste 6 luni cu alta oferta.
Se poate inchide!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)