Salut, ma intereseaza sa cumpar advertoriale si linkuri pentru un site pe nisa creditelor, de preferat tot pe site-uri de aceiasi nisa. Astept ofertea aici sau pe pm. Multumesc
Salut, ma intereseaza sa cumpar advertoriale si linkuri pentru un site pe nisa creditelor, de preferat tot pe site-uri de aceiasi nisa. Astept ofertea aici sau pe pm. Multumesc
Michele, daca scrii tu articolul, te pot ajuta eu cu publicarea gratis pe unul din siteurile mele.
R
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am colaborat cu cativa membri pana acum, toti seriosi, punctuali si asa mai departe... pana am dat ieri de ovidiuolaru am stabilit pretul, i-am trimis datele, l-am platit si am asteptat
Screenshot_1.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_2.png
Sa vedem vineri...
Anunt inca valabil!
credite.e4ro,com sau imprumut-provident.e4ro,com
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am colaborat și eu cu el, totul s-a mișcat rapid de ambele părți.
OFF: Să-ți iei adio de la ce aștepți de la Ovi Olaru, este renumit de câțiva ani ca fiind un țepar mare, mare de tot. Nu știu cum de încă mai trăiește pe aici pe forum, că l-am văzut odată printr-un topic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)