Astept o oferta pe nisa turism. Ma abonez inca de acum!
Astept o oferta pe nisa turism. Ma abonez inca de acum!
O sa apara dupa urmatorul PR update in 3 pachete: 10 domenii, 20 domenii si un pachet custom: PR3+ si ip-uri diferite.
----------------------
Oferta Noua, doar pentru membrii seopedia:
- adevertoriale domeniu PR6
- low obl (1 link extern acum /maxim 5 links externe in pagina pe viitor)
- scris de noi
- 1 link in articol
Pret: 37 euro / se publica doar 5 momentan
extra: al doilea link + 5 euro
Domeniul pe PM. Nu cereti domeniul de curiozitate, pentru ca la urmatoarele oferte nu mai primiti informatii. Este un site cu target local.
-----------------------
Nu se posteaza advertoriale pentru site-uri "doar online" (ex: jocuri, magazine doar online, servicii, etc), pentru ca este un site local si se cauta relevanta pentru articol, nu doar "un alt advertorial".
Articolele raman in prima pagina pentru 2 luni (inclusiv cele 7 postate deja).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salut,
Poti sa-mi zici daca postezi un articol legat de turism, zona poate fi cum ai zis tu "locala"
Merci si astept raspunsul tau pe PM.
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Salut,
Doresc si eu sa stiu situl. Nu inteleg ce insemna ..local.. Daca ma ajuta, cumpar. Evident poate imi dai si o recomandare.
PS ( astept date de plata pentru celalalt advertorial cumparat.)
Multumesc.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Oferta Noua, doar pentru membrii seopedia:
- adevertoriale domeniu PR6
- low obl (1 link extern acum /maxim 3 links externe in pagina pe viitor)
- scris de noi
- 1 link in articol
-7
Pret: 37 euro / se publica doar 7 momentan
extra: al doilea link + 5 euro
Domeniul pe PM. Nu cereti domeniul de curiozitate, pentru ca la urmatoarele oferte nu mai primiti informatii. Este un site cu target local (oras).
-----------------------
Nu se posteaza advertoriale pentru site-uri "doar online" (ex: jocuri, magazine doar online, servicii, etc), pentru ca este un site local si se cauta relevanta pentru articol, nu doar "un alt advertorial".
Articolele raman in prima pagina pentru 1 luna.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salut, daca este despre Bucuresti sunt interesat de un articol.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)