Ofer o noua metoda de promovare de tip text, pe site cu continut dedicat femeilor, si anume:
- diete
- nutritie
- sanatate
- culinar
- relatii si familie
- cariera
- frumusete / lifestyle
- sarcina / copii
- traditii / sarbatori
- casa / gradina

Link: http://feminin.netul.ro
Sectiunea are vechime de aproape 4 ani, aprox. 1400 vizitatori pe zi, are continut de calitate - articole originale.

Modalitatea de reclama este urmatoarea: plasarea unei casute evidentiate (bordura, culoare fundal) in care se poate insera text si un link

Acea casuta se pune pe o anumita pagina dorita de voi (sau pe mai multe).

De exemplu: userul x vrea casuta pe pagina: Alimente care ajuta la cresterea parului | Netul Feminin

Am pus un screenshot cu o casuta de reclama pusa ca text, sa vedeti cum arata:

Observatii importante:
- nu se accepta reclama de tip sitewide (in toate paginile). Motivul e simplu si cunoscut: un link pe o anumita pagina e mult mai valoros decat unul ce apare automat pe toate paginile (poate duce la penalizare).
- casuta poate contine maxim 20 de cuvinte
- linkul este direct catre siteul / pagina dv.
- linkul destinatie trebuie sa fie cu continut din nisele enumerate mai sus (la inceputul acestui post). Nu se accepta linkuri catre siteuri cu cunitinut ilegal, cu continut excesiv publicitar / cu prea multe advertoriale etc.... Imi rezerv dreptul de a accepta doar siteuri cu continut de calitate
- puteti opta pt reclama pe o singura pagina sau acea casuta sa fie pe mai multe pagini (la alegere). O casuta ce contine acelasi text / link se poate pune pe maxim 3 pagini. Daca doriti pe mai multe pagini, trebuie ca textul / linkul sa difere.
- casutele vor fi plasate in sidebar imediat dupa casuta de Cautare (deci VIZIBILITATE MAXIMA), in ordinea comenzilor
- pe paginile de articole accept maxim 3 casute publicitare, pe paginile de caterorii si pe prima pagina accept maxim 4 casute.

Preturi
- pt o casuta de publicitate pe paginile de articole: 7 Euro / luna (minim 3 luni)
- pt o casuta de publicitate pe paginile de categorii / top articole: 10 Euro / luna (minim 2 luni)
- pt o casuta de publicitate pe prima pagina: 16 Euro / luna (minim 2 luni) sau 40 Euro / 3 luni

Pe timpul comenzii, se poate schimba textul / linkul (daca doriti) la fiecare 2 saptamnani (de ex. daca comandati pe perioada de 3 luni, puteti schimba continutul casutei de 6 ori).

Daca doriti mai multe casute publicitare (pe mai multe pagini la alegere) pot oferi reduceri importante.

Pentru alte detalii / intrebari va rog sa postati aici sau sa imi scrieti pe PM sau mail la gabriel1978 @ gmail.com

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pentru ca am primit intrebari legate de posibilitatea de a posta acea casuta pe toate paginile sectiunii Feminin, revin cu o completare:

- pretul pt casuta publicitara ce apare pe toate paginile (index, categorii, articole) este de 39 Euro / o luna sau 69 Euro / 2 luni, doar ca linkul va fi cu "no follow", sau il redirectionati catre o pagina intermediara (de ex. site de scurtat url). Restul conditiilor raman neschimbate