Ah, acum mi-am amintit. I-am scazut din pretul initial 15 euro, iar cum spuneam, el a mai scazut inca 12 euro.
Ca tot strigai pe celalat forum ca e normal sa faci reduceri, iar eu nu fac.
Ah, acum mi-am amintit. I-am scazut din pretul initial 15 euro, iar cum spuneam, el a mai scazut inca 12 euro.
Ca tot strigai pe celalat forum ca e normal sa faci reduceri, iar eu nu fac.
Eu tocmai acum am batut palma cu domnul si nu au fost probleme, am negociat usor pretul, precum este si normal, iar plata s-a facut.
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Te rog frumos Bogdan sa te abti, nu esti cu nimic mai presus daca tot "bati din gura" !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Prietene faci cum vrei. Cu EPoX am batut palma si mai cu cativa
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Zilele astea o sa discutam si sigur o sa batem palma![]()
"Abtii" ai vrut sa spui, nu "abti". Pe langa faptul ca esti nesimtit si arogant (ca tot zicea cineva mai sus), mai si semnalizezi. Daca tot ajunsesem la o reducere de 27 de euro (15 de la mine si inca 12 de la tine) din vreo 50, nu vrei totusi o reducere de 50 de euro din 50 de euro? N-ai nici bunul simt de-ati asuma boacana.
@Aradean, in regula. Ne auzim. Eu sunt mai tot timpul on. Seara buna![]()
Corect, greseala mea. Noapte buna sau ma rog, "nb".
P.S: Hristoase.
Nu incerca sa o faci cu desteptul pe mine. Peste tot vad ca te plangi, ca toti comploteaza impotriva ta, bla bla bla; daca omul a vrut reducere, l-ai refuzat si cu asta trebuia sa pui punct. Pe bune, bine ai venit in lumea reala
Si inca un lucru, nu te erija in Dumnezeul gramaticii ... vad ca ai dat-o cu bata-n balta de doua ori in ultimele postari. Oamenii care nu se impaca bine cu gramatica, poate isi permit sa plateasca un content writer, nu?
Hai noapte buna, daca tot ai alergii la abrevieri ...
M-au suparat reactiile lui si aroganta, asta a fost problema. N-am sa mai dezbat cu tine celelalte probleme caci am vazut ca-ti place sa stai in fundul meu si-ti place sa fii carcotas. Inchei discutia aici ca nu duce nicaieri.
Corect. Moderatorii pot sterge tot ce s-a scris. De fapt, trebuia sa fie sterse de mult. Una e sa fii arogant si alta e sa nu faci plata la client. Dovada: afacerea incheiata cu ePox si probabil cu alte persoane, in pofida remarcilor tale. Pana la urma ce presupune vanzarea unui link/ advertorial? El imi da banii, iar eu prestez serviciile amintite. In cazul in care banii sunt virati, singurul neserios din afacerea asta poate fi cel care i-a primit (stergere link). Numai bine
P.S: Si sa nu vorbim despre stat in fundul cuiva, mai ales atunci cand una din persoanele implicate este un real monument in materie de asemenea practici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)