Buna,
Ma intereseaza advertoriale scrise de voi, 4-10 randuri. Nu ma intereseaza pagerank sau numar de vizitatori, sa aibe vechime de minim 4 luni, minim 20 articole si preferabil gazduite in RO dar nu obligatoriu.
Advertorialele vor contine 3 link-uri.
Buget 2-5$/advertorial
Astept pm de la voi cu: link site + pret advertorial
Plata o pot face prin paypal, moneybookers sau transfer bancar.
Mersi.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am luat deja cateva advertoriale, puteti trimite in continuare oferte cu mentiunea ca e posibil sa raspund in 1-3 zile ca sa nu apara toate deodata.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poate sunt eu mai prost sau unii useri chiar nu au ce cauta pe forum... am primit un mesaj care m-a lasat masca:
Raspunsul meu la oferta omului (mi se pare normal sa ii raspund la oferta, de si incep sa ii inteleg pe cei care nu o fac): Imi pare rau dar calitate/pret esti mult sub restul ofertelor, poate in tura urmatoare de link-uri.
Raspunsul primit de la el: Poate in tura urmatoare de link-uri, ii contactezi pe cei ce-s deasupra mea. Nici pentru 40 de dolari nu ti-as mai scrie. Acum eu ar trebui sa-ti spun ca esti sarac pentru ca nu poti sa oferi mai mult? Sau ar trebui sa-ti spun ca vinzi chestii pe care eu nu le suport/port, adica ochelari (chiar nu ii suport, nu e doar un exemplu)? Invata sa fii om si sa nu mai jignesti inainte (si nu numai) de-a ti se oferi un servici, iar atunci poate atunci o sa-ti scriu si 4 pagini pentru doar 1 dolar. Bafta.
Imi explica si mie cineva cu ce l-am jignit pe omu asta ? Poate sunt mai "incet" si nu inteleg eu...

Răspunde cu citat