Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Cumpar advertoriale

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit Cumpar advertoriale

Buna,

Ma intereseaza advertoriale scrise de voi, 4-10 randuri. Nu ma intereseaza pagerank sau numar de vizitatori, sa aibe vechime de minim 4 luni, minim 20 articole si preferabil gazduite in RO dar nu obligatoriu.
    Advertorialele vor contine 3 link-uri.
    Buget 2-5$/advertorial

Astept pm de la voi cu: link site + pret advertorial

Plata o pot face prin paypal, moneybookers sau transfer bancar.

Mersi.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am luat deja cateva advertoriale, puteti trimite in continuare oferte cu mentiunea ca e posibil sa raspund in 1-3 zile ca sa nu apara toate deodata.

Poate sunt eu mai prost sau unii useri chiar nu au ce cauta pe forum... am primit un mesaj care m-a lasat masca:

Raspunsul meu la oferta omului (mi se pare normal sa ii raspund la oferta, de si incep sa ii inteleg pe cei care nu o fac): Imi pare rau dar calitate/pret esti mult sub restul ofertelor, poate in tura urmatoare de link-uri.

Raspunsul primit de la el: Poate in tura urmatoare de link-uri, ii contactezi pe cei ce-s deasupra mea. Nici pentru 40 de dolari nu ti-as mai scrie. Acum eu ar trebui sa-ti spun ca esti sarac pentru ca nu poti sa oferi mai mult? Sau ar trebui sa-ti spun ca vinzi chestii pe care eu nu le suport/port, adica ochelari (chiar nu ii suport, nu e doar un exemplu)? Invata sa fii om si sa nu mai jignesti inainte (si nu numai) de-a ti se oferi un servici, iar atunci poate atunci o sa-ti scriu si 4 pagini pentru doar 1 dolar. Bafta.

Imi explica si mie cineva cu ce l-am jignit pe omu asta ? Poate sunt mai "incet" si nu inteleg eu...
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Zi mersi ca ti-a raspuns. Sunt unii care nici nu se obosesc sa o faca, desi, chipurile, ei sunt in cautare de servicii. Niciodata nu m-am suparat cand raspunsurile au fost pertinente si pe subiect. In fine, cei sapte ani de acasa ...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

La pretul oferit ce fel de oferte te astepti sa primesti, asta e nivelul celor de 2$, la fel site sit-urile respective
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu nu am zis nimic de calitatea site-ului sau calitatea ofertelor. Pur si simplu reactia omului m-a lasat masca...
    In momentul in care ai mai multe oferte decat poti cumpara mi se pare normal sa le alegi pe cele mai rentabile si restul sa le lasi eventual pentru viitor daca mai e nevoie, nu ?
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

La asa oferte ai si sansa sa ai oameni de calitate corespunzatoare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Bine subliniat, lovelife. +1 de la mine

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Parca mesajele private erau private, nu? Si pe langa asta, imi pare bine ca spiritul de turma nu a murit si niciodata nu va muri.

@SeerKan - Prin ceea ce mi-ai scris, da, m-am simtit jignit pentru ca ai spus: ca, calitate sunt cu mult sub (eu nici macar trimitandu-ti vreun articol/advertorial vreodata). Nu stiu ce-au inteles altii, dar ce am inteles eu, ti-am scris in mesaj (vezi si mai jos, si tu si restul, adica cei care te sustin). Atata timp cat eu m-am simtit jignit ca am inteles ce am inteles, de ce trebuie sa imparasesti ceea ce ti-e adresat doar tie? Care e rostul? Vrei sa vezi daca toti gandesc ca tine? Da, aproape toti gandesc ca tine ca nu ei au fost persoana in cauza. Nu face nimeni pe umilu`.

Exemplu: Daca eu te injur de mama, pe tine te va deranja, dar pe alt coleg de pe forum, nu-l va atinge cu nimic.

P.S: Poti sa-mi spui si mie cati ani ai?

P.S 2:
    EL
    In primul rand, advertorialul nu era pentru ochelari, sa nu mai zic ca e irelevant daca iti plac sau nu ochelarii. In al doilea rand NU te-am jignit, ti-am spus frumos ca oferta ta nu este mai slaba decat ce am primit pana acum si cum sunt multe oferte trebuie sa le sortez, in schimb tu m-ai jignit pe mine cu atitudinea ta nesimtita.

Esti liber sa nu ma mai contactezi niciodata, chiar nu ma voi supara.
    EU:
    Daca spuneai doar "oferta", nu-ti spuneam nimic, in schimb te-ai referit si la servicii. Ti-am cerut pareri despre cum/ce scriu? Ti-am expus o "oferta", era suficient sa negi si atat. Stiu ca nu era pentru ochelari, era un exemplu viu si adevarat ca sa te fac sa imi intelegi mesajul. Nu rasturna situatia, ti-am spus ca m-am simtit jignit pentru cum/ce ai spus, iar urmatoarea ta replica este "m-ai jignit pe mine cu atitudina ta nesimtita". Hai sa nu ajungem sa ne jignim pe fata, ca toti o putem face . Numai bine.
    EL
    Eu cand am spus "calitate/pret" m-am referit strict la blog, NU la cum scrii. La urma urmei ma intereseaza aproape deloc cum scrii, ma intereseaza vechimea blogului, pagini indexate etc din moment ce articolele sunt pentru a urca in serp.

Dupa cum ziceam, daca nu ma mai contactezi niciodata nu se va supara nimeni.
    Si la o adica, blog-ul meu indeplineste toate conditiile tale:

Nu ma intereseaza pagerank sau numar de vizitatori, sa aibe vechime de minim 4 luni, minim 20 articole si preferabil gazduite in RO dar nu obligatoriu.
    Nu are PR, nici nu te intereseaza, nu are vizitatori multi, nici asta nu te intereseaza, are vechime mai mult de 4 luni, te intereseaza, are minim 20 de articole, te intereseaza, mai e si gazduit in RO, te intereseaza, deci? Lamureste-ma si pe mine, asa vor stii si viitorii "aplicanti" ce pretentii mai ai pe langa cele spuse.

P.S 3: Negativul de la mine il ai. Pentru magaria ce-ai facut-o (publicarea mesajului privat).

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    29

Implicit

@Inocent, in primul rand, omul are dreptul sa accepte si sa refuze ce doreste.
    In al doilea rand, nu ti-a dat numele ca sa nu cumva sa nu-ti strice, vezi-Doamne reputatia pe care oricum nu o ai.
    In al treilea rand, acum meriti si tu vreo 3-4 negative. Daca tu ai dat negativ pentru publicarea mesajelor private, noi restul de ce nu am face acelasi lucru?! Tocmai ai publicat si tu vreo 4.
    Si nu in ultimul rand, nu ar trebui sa te simti asa de jignit. Daca ai gandi macar un pic, ai intelege exact ce a spus @SeerKan : "calitate/pret esti mult sub restul ofertelor". Atat de simplu e. Fiecare poate face un astfel de clasament, in functie de propriile criterii, iar daca a spus ca esti sub restul ofertelor, inseamna ca exact asa e.

Stiu, nu e treaba mea, insa ma enerveaza deja insistenta ta si modul in care vezi refuzul "ofertei" tale. Sa nu mai spunem de bump-urile de pe un milion de thread-uri.

P.S Hai sa lasam topicul omului curat. @SeerKan, scuze pentru offtopic.

P.P.S Ai pe PM o oferta si de la mine. Daca te intereseaza vreodata, ma poti contacta.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Pentru ca am fost etichetat mai sus, permiteti-mi sa raspund cu aceeasi moneda: Inocent, esti un IPOCRIT. Zi frumoasa si numai bine

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    @Inocent, in primul rand, omul are dreptul sa accepte si sa refuze ce doreste.
    In al doilea rand, nu ti-a dat numele ca sa nu cumva sa nu-ti strice, vezi-Doamne reputatia pe care oricum nu o ai.
    In al treilea rand, acum meriti si tu vreo 3-4 negative. Daca tu ai dat negativ pentru publicarea mesajelor private, noi restul de ce nu am face acelasi lucru?! Tocmai ai publicat si tu vreo 4.
    Si nu in ultimul rand, nu ar trebui sa te simti asa de jignit. Daca ai gandi macar un pic, ai intelege exact ce a spus @SeerKan : "calitate/pret esti mult sub restul ofertelor". Atat de simplu e. Fiecare poate face un astfel de clasament, in functie de propriile criterii, iar daca a spus ca esti sub restul ofertelor, inseamna ca exact asa e.

Stiu, nu e treaba mea, insa ma enerveaza deja insistenta ta si modul in care vezi refuzul "ofertei" tale. Sa nu mai spunem de bump-urile de pe un milion de thread-uri.

P.S Hai sa lasam topicul omului curat. @SeerKan, scuze pentru offtopic.

P.P.S Ai pe PM o oferta si de la mine. Daca te intereseaza vreodata, ma poti contacta.

Bai omule, nu m-a deranjat ca m-a refuzat, nu vrei sa pricepi? Chiar asa grea e limba romana pentru unii? Citeste de ce Dumnezeu m-am simtit jignit si apoi lasa comentarii. Nu ma intereseaza daca mi-a dat sau nu numele, e urat sa faci asta (se mai plangea cineva si parca s-a interzis "metoda" asta). Cat despre reputatie, imi pare rau ca nu am scris pe gratis, ca sa pot avea o reputatie ca a ta.

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    Pentru ca am fost etichetat mai sus, permiteti-mi sa raspund cu aceeasi moneda: Inocent, esti un IPOCRIT. Zi frumoasa si numai bine
    Sa ai sufletul cald.

LE: Stii ce inseamna sa fii ipocrit? Nu-ti inteleg frustrarea (si de ce ma faci ipocrit), de aia te intreb.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 18th December 2011 la 16:17. Motiv: LE

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar advertoriale
    De broski în forumul Continut web
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 11th November 2011, 18:46
  2. Cumpar advertoriale
    De odiv în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 25th September 2011, 23:24
  3. Cumpar advertoriale
    De lawrians în forumul Continut web
    Răspunsuri: 15