Daca eu nu am vrut sa fac public domeniul, trebuia sa respecti asta. Chiar nu am dreptul la optiune pe subiectul deschis de mine?
Cum adica nu are cum sa aiba PR6? Oriunde verifici acest domeniu iti arata ca are PageRank 6. Daca veneam cu un domeniu cu PR2 si ziceam ca e FAKE si de fapt el are PR6 ma credeati pe mine sau verificati pe prchecker.info ?
cservice.org a facut si face parte din undernet.org , este un mirror, nu e copie.
Are doua luni de cand l-am inregistrat eu , dar asa cum am spus mai sus , a fost inregistrat prima data in anul 2005 de catre cei de la undernet, dar odata cu, caderea mirc-ului si inclusiv a undernet-ului, domeniul cservice.org nu a mai fost reinnoit de catre undernet, asa ca l-am luat eu, dar i-am pastrat destinatia si functionalitatea initiala.
Hello ? tu ai pr lipsa prietene, te folosesti de cservice.undernet.org pentru un fake pr. Ti am dat link mai sus de altfel.
Eu nu ma folosesc de nimeni. Nu eu fac PageRank-ul. Am terminat discutiile cu voi, cine vrea sa cumpere ma gaseste pe privat.
nu, esti doar un tepar.
Te rog nu ne lua de prosti este un FAKE clar, scopul tau a fost clar sa pacalesti membrii seopedia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pentru cei care nu stiu cum se verifica daca un site are PR-ul fake:
cautati in google adresa site-ului si vedeti daca copia "cache" este cea a asite-ului adevarat sau nu.
Cautand cservice.org in google, observam cu usurinta ca cache-ul apartine de fapt altei adrese.
Schema facuta de anturaju este "jmechera" pentru ca la prima vedere cache-ul este al aceleiasi pagini dar daca citim adresa vedem clar:
Deasemenea, sitelink-urile apartin altei pagini:
Asa ca orice sustine anturaju, este o facatura intentionata.
Trust, but verify.
haideti sa va ajut si yo dragi colegi
pe www.google.ro , introduce-ti va rog info:cservice.org si vedeti sursa pagerankului fake
eu asa procedez...
acum revenind...poate baiatul nu a stiut....sincer...mi s-a intamplat si mie mai demult....
Ultima modificare făcută de Chivu Mihai; 10th November 2011 la 15:40.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
tot ce e posibil lovelife....dar totusi are 65 de postari.....nu stiu ce sa zic. nu iau apararea nimanui...dar daca ar recunoaste ca nu stia, si ca pur si simplu s-a trezit cu acel pr.....cum spuneam...dar totodata poate ca stia si a vrut sa insele...e cu 2 taisuri......
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)