Poate ai altceva ce vrei sa promovezi?
Asa ceva te intereseaza http://forum.seopedia.ro/link-uri-bannere/
care este pretul unui advertorial scris de tine?
Poate ai altceva ce vrei sa promovezi?
Asa ceva te intereseaza http://forum.seopedia.ro/link-uri-bannere/
care este pretul unui advertorial scris de tine?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
50 de mine, 40 de om; la pachete putem discuta
minim 300 de cuvinte, intr-o nota ceva mai lejera, 100% corect gramatical (zic eu)
Sunt content writer, imi place sa contribui la bunul mers al afacerilor celorlalti![]()
Ii rog pe cei care au apucaturi de negociatori sa nu ma mai contacteze. Multumesc. Pretul este fix: 50 lei scris de mine, 40 de voi. Este cat se poate de simplu. Pentru pachete de la 3+, mai vorbim. Multumesc inca o data pentru intelegere.
"azi si doar azi" 150 lei link pe blogul meu 1 an (pret initial 250)
P.S: doar 1 link, nu mai multe. primul venit, primul servit.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
S-a vandut linkul. Multumesc tuturor celor interesati![]()
Ultima modificare făcută de relansat; 22nd January 2012 la 11:54.
Alte doua advertoriale vandute, dintre care unul de la un user de pe seopedia @AdrLan + 1 link permanent gratie acestui forum. In curand tre' sa fac si eu o donatie pentru bunul mers al forum.seopedia.ro, ca lumanarea la biserica am plasat-o inca de saptamana trecuta![]()
Eu sunt primul care accept donatia ta![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tocmai ce am incheiat un deal cu @anuntul. Linkuri nu mai vand pana in martie (cand mai iese din schema unul). Asadar, poftiti la advertoriale. Sistem 50 lei (scris de catre subsemnatu', 300 cuvinte+)-40 lei (respectiv de catre cei cu virgulele la purtator). Multumesc.
@robyroy Vedem, vedem, criza asta nu imi da pace![]()
30 lei scrise de mine, 20 lei de voi in limita a cinci advertoriale, ca un (inceput de) semn de multumire pentru membrii seopedia si seopedia, in general. Daca e vreun doritor, oferta se aplica numai in weekendul acesta![]()
Raspunsul, de asemenea. Nu am ce promova. Blogul personal se promoveaza de la sine. Oricum, mersi de oferta.
Din pacate, nu o sa va pot raspunde astazi la PM-uri, deoarece sunt introienit si nu pot scrie decat pe tel. Multumesc ptr intelegere, maine raspund tuturor. Un weekend mai frumos decat al meu va doresc
S-a dat un advertorial. Au mai ramas 4. Sau, altfel spus, aproximativ 24 ore de valabilitate
Oferta a expirat. Ne mai auzim si cu alte ocazii
Update de pagerank? Nu si la mine. Il am de prin vara trecuta, daca nu cumva din primavara, la acelasi nivel, si anume 3. A fost un singur moment cand am avut pagerank 4, dar nu a tinut decat o luna![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)