Vand link pe blogul meu pe diferite perioade:
- 1 luna 1 euro
- 3 luni 3 euro
- 6 luni 5 euro
- 1 an 10 euro (+advertorial la 2 euro daca doresti)
- 2 ani 20 euro (+ 2 advertoriale la 5 euro amandoua daca doresti)
Vand link pe blogul meu pe diferite perioade:
- 1 luna 1 euro
- 3 luni 3 euro
- 6 luni 5 euro
- 1 an 10 euro (+advertorial la 2 euro daca doresti)
- 2 ani 20 euro (+ 2 advertoriale la 5 euro amandoua daca doresti)
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Ești neserios. Am cumpărat acum câteva luni bune 3 linkuri într-un post de-al tău. Astăzi am intrat pe blogul tău și observ că le-ai înlocuit cu alte linkuri ale altui user de pe forum. Chestii de genul nu se fac. În viitor o să mă feresc de deal-uri cu tine.
Am un blog personal nou.
bogdane.....inainte sa cumperi...uitate si la cate posturi are..si reputatie.........sper ca nu te superi...dar sa nu te surprinda chestiile lui...
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Uite ca m-ar fi interesat si pe mine un link, dar cum il stiu pe Bogdan de baiat serios si sunt 100% sigur ca nu minte o sa te ocolesc si eu. M-am cam saturat de baieti care vor sa faca cate un ban prostiind lumea pe aici. Seopedia ar trebui sa fie o comunitate inainte de a fi un forum.
Ia spune-ne Ionut cum e treaba cu link-urile de care spune Bogdan?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Guys, nu sunt eu partizanul lui Ionut, ba dimpotriva as avea motive sa il taxez si eu grav, dar asta e alta poveste, sunteti offtopic. Haideti sa lasam impresiile despre el intr-un alt thread, aici nu isi au locul...
Ce ziceti?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
stiu recunosc ca am facut o greseala si am sters link-urile lui Bogdan dar am crezut ca e un alt articol al unui prieten si nu am vazut ca e a lui bogdan dar am remediat situatia sper ca si Bogdan sa vada asta...
stiu acum rezolv si la elstiu despre ce este vorba la el ii pun intr-un articol nou daca nu !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dragos nu sunt tepar nu ma confunda cu altii chiar daca am 16 ani nu fraieresc oamenii pot multi de pe seopedia sa iti confirme cat sunt de serios ori ce greseala am facut am remediato!
Nu stiu nimic legat de seriozitatea acestui user pe plan "links", dar in schimb, va pot spune ca este neserios, pe acest plan.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)