Salutare,
As dorii sa cumpar 10 articole pentru site-ul : slabesteusor.info ( ofer maxim 5$ / articol ) .
Articolul va fi scris de voi.
Rog pe cei cu care am mai colaborat pentru acest site sa nu mai trimita pm.
Mersi!
Salutare,
As dorii sa cumpar 10 articole pentru site-ul : slabesteusor.info ( ofer maxim 5$ / articol ) .
Articolul va fi scris de voi.
Rog pe cei cu care am mai colaborat pentru acest site sa nu mai trimita pm.
Mersi!
Ultima modificare făcută de Maldinii; 25th October 2011 la 12:38.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Codeinwp.com - Wordpress experts
Iti pot face articolul pe Consumatorul – Publicatie online de atitudine | Protejam si Servim Consumatorii
Daca e ok da-mi detaliile si azi va fi gata.
PS: ai PM-ul plin! nu pot sa iti trimit mesaje!
am colaborat cu succes cu Maldiniibanii instant,advertorialul la fel...cred..
![]()
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Eu dau la schimb articole daca te intereseaza
pentru 15E pot oferi pachet pe Un blog plin de idei Viata este frumoasa si merita traita Sfaturi pentru o viata buna. Prin puterea spiritului vei avea asigurari de viata buna.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Buna iti pot oferii advertorial cum doresti tu pe site-urile Girls Sibiu si Stiri Sibiu si Ghidul firmelor din Sibiu , eventual si pe Web hosting provider - Bluehost.com - domain hosting - PHP Hosting - cheap web hosting - Frontpage Hosting E-Commerce Web Hosting Bluehost . Daca esti interesat contacteaza-ma.
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Am trimis un PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)