Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Cumpar linkuri PR 4,5,6

Afișare hibrid

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    36

Implicit

Prietene Perfu,

In primul rand nu ti-am cerut sa publici linkurile mele pe blog, ti-am cerut sa imi trimiti adresa de paypal, ca sa rog pe cineva sa iti trimita banii. Tu ai decis singur sa pui linkurile pe blog.
    In al doilea rand, nu am mai intrat aici pe forum de luni seara. Ceilalti utilizatori cu care am colaborat pot confirma asta (sau un administrator), pentru ca nu am scris nimanui, nici macar celor carora le-am platit linkurile si aveau de publicat advertorialele mele.
    In ultimul rand, tin sa spun ca din toti cei 30-40 de useri cu care am negociat/colaborat numai tu ai avut atitudinea asta. Din acest motiv, si din cauza faptului ca am facut cateva sapaturi si am aflat cam ce scrii tu pe acel blog, am decis sa renunt la linkul de la tine.

Nu te ingrijora, astazi iti voi trimite cei 20 euro, cum ne-am inteles, dupa care te voi ruga sa imi scoti linkurile.

Perfu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    Prietene Perfu,

In primul rand nu ti-am cerut sa publici linkurile mele pe blog, ti-am cerut sa imi trimiti adresa de paypal, ca sa rog pe cineva sa iti trimita banii. Tu ai decis singur sa pui linkurile pe blog.
    In al doilea rand, nu am mai intrat aici pe forum de luni seara. Ceilalti utilizatori cu care am colaborat pot confirma asta (sau un administrator), pentru ca nu am scris nimanui, nici macar celor carora le-am platit linkurile si aveau de publicat advertorialele mele.
    In ultimul rand, tin sa spun ca din toti cei 30-40 de useri cu care am negociat/colaborat numai tu ai avut atitudinea asta. Din acest motiv, si din cauza faptului ca am facut cateva sapaturi si am aflat cam ce scrii tu pe acel blog, am decis sa renunt la linkul de la tine.

Nu te ingrijora, astazi iti voi trimite cei 20 euro, cum ne-am inteles, dupa care te voi ruga sa imi scoti linkurile.
    Linkurile sunt mai jos:

<a href="http://tipseri.net/biletul-zilei/index.php">Biletul Zilei</a> la <a href="http://tipseri.net">Pariuri Sportive</a>

Odata ce mi-ai trimis linkurile prin pm era de la sine inteles ca acele linkuri le vrei afisate pe blogul meu .. Eu m-am conformat si ti-am afisat linkurile imediat avand incredere ca imi vei trimite banii ... pe cand tu de aproape 4 zile nu ai mai dat nici un semn de viata inafara faptului ca in decursul noptii trecute ai fost prezent pe acest forum si asta se poate verifica din logo-uri ..

Gestul tau spune totul si nu cred ca mai e nevoie sa mai comentez ceva .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de radeoN Vezi Post
    Perfu,am colaborat si colaborez cu warrior, si omul plateste...
    De ce zici ca plateste cand ieri te plangeai si tu ca nu ti-ai primit banii ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar linkuri!!
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2008, 02:18
  2. Schimb linkuri, cumpar linkuri
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:43
  3. cumpar linkuri
    De add în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4