Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 44

Subiect: Cumpar linkuri PR 4,5,6

radeoN este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    0

Implicit

Astept si eu un PM de la tine sa terminam ce am inceput ...

Perfu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    Prefer sa imi trimiteti ofertele prin PM, deasemenea as dori sa imi scrieti preturile pentru 3 si 6 luni in oferta. Accept orice nisa, mai putin domenii sau bloguri inregistrate pe platforme gratuite (blogspot, wordpress.com, etc.)

Deasemenea, cumpar si linkuri pe siteuri de pariuri, pentru acestea nu conteaza PR-ul.

Multumesc!

LE: plata prin moneybookers de preferinta.

--- Later Edit --- (adaugare mentiuni)

Multumesc tuturor pentru oferte, o sa va raspuns astazi la toate mesajele.

Bugetul e aproape nelimitat asa ca sariti cu oferte.

Cand o sa efectuezi si plata pentru serviciile pe care le ceri atunci o sa te creada si lumea pe cuvant

Momentan pe mine m-ai tepuit urat de tot ... De 3 zile ti-am afisat linkurile pe blog asa cum mi-ai cerut si tu dupa 72 de ore nu ai avut bunul simt sa efectuezi plata asa cum am stabilit de comun acord .

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Perfu, nu sari asa repede la gatul omului. In primul rand, eu personal am colaborat cu el in trecut si pot confirma ca Alex este extrem de serios.
    Probabil a avut un motiv destul de serios care l-a impiedicat sa isi onoreze obligatiile.
    In al doilea rand, elegant ar fi fost sa incerci sa sa iti rezolvi problema via PM.
    Nu sunt un partizan al lui warrior, pur si simplu am colaborat cu el in trecut si totul a decurs normal. Mai mult ca sigur se va rezolva si problema ta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok hai sa te pui in situatia mea si ai sa vezi cum sta treaba . Eu vin la tine comamand cateva linkuri si cand vine vorba sa iti platesc ma dau disparut de pe internet ti-ar conveni asa ceva ?

Iti zic eu din start ca nu ti-ar conveni ... si nu e vorba ca sunt ahtiat dupa banii lui warior ci e vb de gestul urat pe care el la facut ... A comandat ceva .. eu m-am conformat si cand a fost vorba de plata sa facut nevazut . Dupa 72 de ore de cand i-am afisat linkul pe blogul meu warior a mai intrat pe acest forum ( ultima vizita a fost chiar azi noapte ) .. numai ca numai raspunde la mesaje si nici la acest topic pe semne ca-i place sa traga tepe ...

Eu am postat aici sa stie lumea in ce business intra cu acest warior .. am incercat pe pm sa rezolv problema dar fara rezultat .. si tocmai de acea vreau sa trag un semnal de alrma in legatura cu acest user !

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Perfu, iti sugerez sa te linistesti unpic si sa astepti raspunsul lui warrior... Din ce vad, sunt multi utilizatori ce au avut o experienta placuta cu acest user, posibil sa fi intampinat ceva probleme... inca putina rabdare!
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt foarte linistit in acest moment . Am postat doar ca sa nu aiba lumea experiente neplacute cu acest user si nimic mai mult

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Prietene Perfu,

In primul rand nu ti-am cerut sa publici linkurile mele pe blog, ti-am cerut sa imi trimiti adresa de paypal, ca sa rog pe cineva sa iti trimita banii. Tu ai decis singur sa pui linkurile pe blog.
    In al doilea rand, nu am mai intrat aici pe forum de luni seara. Ceilalti utilizatori cu care am colaborat pot confirma asta (sau un administrator), pentru ca nu am scris nimanui, nici macar celor carora le-am platit linkurile si aveau de publicat advertorialele mele.
    In ultimul rand, tin sa spun ca din toti cei 30-40 de useri cu care am negociat/colaborat numai tu ai avut atitudinea asta. Din acest motiv, si din cauza faptului ca am facut cateva sapaturi si am aflat cam ce scrii tu pe acel blog, am decis sa renunt la linkul de la tine.

Nu te ingrijora, astazi iti voi trimite cei 20 euro, cum ne-am inteles, dupa care te voi ruga sa imi scoti linkurile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    0

Implicit

Perfu,am colaborat si colaborez cu warrior, si omul plateste...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    Prietene Perfu,

In primul rand nu ti-am cerut sa publici linkurile mele pe blog, ti-am cerut sa imi trimiti adresa de paypal, ca sa rog pe cineva sa iti trimita banii. Tu ai decis singur sa pui linkurile pe blog.
    In al doilea rand, nu am mai intrat aici pe forum de luni seara. Ceilalti utilizatori cu care am colaborat pot confirma asta (sau un administrator), pentru ca nu am scris nimanui, nici macar celor carora le-am platit linkurile si aveau de publicat advertorialele mele.
    In ultimul rand, tin sa spun ca din toti cei 30-40 de useri cu care am negociat/colaborat numai tu ai avut atitudinea asta. Din acest motiv, si din cauza faptului ca am facut cateva sapaturi si am aflat cam ce scrii tu pe acel blog, am decis sa renunt la linkul de la tine.

Nu te ingrijora, astazi iti voi trimite cei 20 euro, cum ne-am inteles, dupa care te voi ruga sa imi scoti linkurile.
    Linkurile sunt mai jos:

<a href="http://tipseri.net/biletul-zilei/index.php">Biletul Zilei</a> la <a href="http://tipseri.net">Pariuri Sportive</a>

Odata ce mi-ai trimis linkurile prin pm era de la sine inteles ca acele linkuri le vrei afisate pe blogul meu .. Eu m-am conformat si ti-am afisat linkurile imediat avand incredere ca imi vei trimite banii ... pe cand tu de aproape 4 zile nu ai mai dat nici un semn de viata inafara faptului ca in decursul noptii trecute ai fost prezent pe acest forum si asta se poate verifica din logo-uri ..

Gestul tau spune totul si nu cred ca mai e nevoie sa mai comentez ceva .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de radeoN Vezi Post
    Perfu,am colaborat si colaborez cu warrior, si omul plateste...
    De ce zici ca plateste cand ieri te plangeai si tu ca nu ti-ai primit banii ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutări de la moneybookers.com! Dorim să vă informăm că ați primit bani de la ...

Astazi mi-a platit, si ieri m-a anuntat ca nu are Paypal si vom colabora prin moneybookers...
    Ultima modificare făcută de radeoN; 14th July 2011 la 18:49.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar linkuri!!
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2008, 02:18
  2. Schimb linkuri, cumpar linkuri
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:43
  3. cumpar linkuri
    De add în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4