Cumpar link-uri cu minim PR4. Ma intereseaza sa fie site-uri cu vechime, din domeniile, it, auto, anunturi. Astept ofertele voastre.
Cumpar link-uri cu minim PR4. Ma intereseaza sa fie site-uri cu vechime, din domeniile, it, auto, anunturi. Astept ofertele voastre.
Pe Nisa IT te pot eu ajuta cu un link, dar are page rank 3, nu 4. Daca esti interesat lasa-mi un PM.
Salut! Iti pot oferi un link pe un site din nisa IT, PR2. Daca esti intersat da-mi un pm.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
astept ofertele voastre.
Multumesc!
buna, iti pot oferi si eu un articol pe Omlette du Fromage. Il gasesti in semnatura.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Iti pot oferi advertorial pe blog personal sau linkuri pe siteuri de pr 0-3 la preturi decente.
Daca esti interesat, in ciuda faptului ca nu am pr 4 sau 5, spune-mi si iti voi prezenta ofertele mele.
Mersi!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Pe directorul din semantura te intereseaza link?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
AutoSet.Ro PR4 , vechime 1 an si , 10-20 anunturi pe zi inscrise din google cpc
www.casalacheie.com PR2 , anunturi imobiliare 1-2 anunturi pe zi din google
te intereseaza? contacteaza-ma
Blog despre android (telefoane, notebook-uri si tablete), pr 4, anunta-ma daca te intereseaza.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)