Din start va atrag atentia ca doresc variante "ietine", PR1 minim, limba romana, nu ma intereseaza nisa. Articolele au 4-5 randuri, genul "stire" cu 2 linkuri. Astept PM sau reply, multumesc.
Din start va atrag atentia ca doresc variante "ietine", PR1 minim, limba romana, nu ma intereseaza nisa. Articolele au 4-5 randuri, genul "stire" cu 2 linkuri. Astept PM sau reply, multumesc.
OK, e clar, dar n-ai scris despre ce vor fi posturile respective...
Ca de exemplu daca eu am un site de it nu mi se potriveste un post despre lenjerie...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
articole originale sau publicate si in alte parti?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Sunt articole tip stire de 2-4 randuri.
Este vorba de Eros Show 2009 si lenjerie.
Articole originale.
Plata se poate face direct in contul dvs IBAN, prin mandat postal, in paypal, moneybookers sau NETeller.
Inca odata pentru cine nu a inteles. Imi spuneti blogul si pretul, ca punct de reper, platesc 2-3 dolari pe post.
Exemplu de stire:
"Din 27 mai incepe editia 2009 a Eros Show, anul acesta vor fi mai multe vedete si mai multe show uri, cu siguranta voi ajunge sa fac niste poze interesante Anul trecut a fost foarte fun, astept sa revad hostess-ele de la standul de lenjerie "
NB: cuvintele subliniate vor fi cele 2 linkuri.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 22nd May 2009 la 18:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)