Valoarea linkului nu sta doar in anchor, as zice ca influenteaza mult autoritatea si continutul paginii in care se afla. Pentru google arata ca un bivol intr-o vitrina de portelanuri un link in engleza pe un site in romana. De evitat.
Valoarea linkului nu sta doar in anchor, as zice ca influenteaza mult autoritatea si continutul paginii in care se afla. Pentru google arata ca un bivol intr-o vitrina de portelanuri un link in engleza pe un site in romana. De evitat.
Nu ai in totalitate dreptate. Sa zicem, ipotetic, ca am un site in limba romana despre Drupal. Pentru ca un articol de pe siteul oficial mi se pare o resursa utila pentru vizitatori linkez catre el cu anchor in engleza. Crezi tu ca da ca bivolul in vitrina acest link? ma cam indoiesc. Chiar daca ti se va parea poate un pic ciudat, linkul transfera autoritate , pentru ca este related, chiar daca eu scriu in romana, iar resursa linkata este in en. Basca, acest link imi este util inclusiv mie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)