Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Strategii pentru backlinkuri

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu e cam putin 15 eur pentru content? Sau vrei sa pui doar trei articole?
    Nu iei in calcul cheltuielile pentru promovare, care in functie de nisa probabil mai iti toaca ceva euro.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Oare Google vede proprietarul site-ului, codul de analytics sau adsense.. adica orice ar face legatura cu unul si acelasi proprietar pentru toate acele sute de site-uri cu ip-uri diferite?
    Eu zic ca da, de aceea cred ca treaba asta cu ip-urile este overrated.

4-5 chiar si 10 pe acelasi ip este ok, mai ales cand Google STIE deja ca sunt ale aceluiasi proprietar.
    Corect, Google stie. Dar daca domeniile sunt .ro si fara nimic (adsense, analytics, webmaster..) nu mai stie. Date de contact diferite pe site si gata.

Le poti tine pe acelasi ip, fara probleme. Dar eu as alege oricand optiunea de host separat = ip diferit. Nu se stie niciodata ce update urmeaza

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@robyroy : am domenii cu 1 pagina, home = top 3 Am calculat 4 pagini, dintre care 1 contact. Home, despre noi, servicii, contact. Pt un site de prezentare e destul.

Nu vreau sa promovez site-urile, le tin de "impingatoare", ca doar pt asta e reteaua. 90% dintre clientii mei, nu au mai mut de 3 linkuri, si alea naturale.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Apropo de RoHost .. pachetul minim de la care poti avea ip dedicat este de 4.79 Euro la plata pe 24 luni. Pe 12 luni costa 5.19 pe luna. Deci nu scapi mai jos de 60 euro pe an si poti gazdui maxim 3 domenii pt ca atatea clase C iti ofera.
    Tu crezi ca te-ai descurca cu 10 euro hosting pe an? Eu zic ca nu daca vrei asa ceva .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Apropo de RoHost .. pachetul minim de la care poti avea ip dedicat este de 4.79 Euro la plata pe 24 luni. Pe 12 luni costa 5.19 pe luna. Deci nu scapi mai jos de 60 euro pe an si poti gazdui maxim 3 domenii pt ca atatea clase C iti ofera.
    Tu crezi ca te-ai descurca cu 10 euro hosting pe an? Eu zic ca nu daca vrei asa ceva .
    Nu vreau ip dedicat, ci vreau ip diferit pe tote hosturile! Rohost are 2 ip-uri diferite clasa C, le-am cerut pt 2 pachete separate si mi-au dat.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu vreau ip dedicat, ci vreau ip diferit pe tote hosturile! Rohost are 2 ip-uri diferite clasa C, le-am cerut pt 2 pachete separate si mi-au dat.
    Pai asta ziceam si eu. Foarte multe hosturi nu au decat 2-3 clase C diferite de unde ti se poate aloca un ip. Mai toate hosturile iti aloca ip-uri diferite daca au. Totul e sa le platesti corespunzator. Daca pachetul minimal este ieftin , in general pentru ip dedicat esti fortat sa cumperi un pachet superior. Mai este cazul 2 cand poti lua pachetul minimal si ti se acorda la cerere si ip dedicat. In cazul asta insa pachetul minimal este mai scump .

Kidu spune ca detine deja o retea si stie ce vorbeste . Nu-l contrazic. Dar si eu am studiat problema unei retele pe .ro si stiu ce vorbesc. Depinde insa acum ce fel de retea vrei.

Ma repet. O retea de sustinere foarte competitiva nu poate fi construita decat cu minim 65-70 firme de hosting . Sustinerea financiara a acestor 70 de firme este insa costisitoare dpdv financiar. In nici un caz nu o poti rezolca cu cateva sute de euro .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@RoManiac - pentru site-uri mai multe nu vad de ce ti-ai lua pachete normale si nu cont de reseller sau un server dedicat. Pe care poti pune cate ip-uri vrei la 1 ron/luna eventual.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @RoManiac - pentru site-uri mai multe nu vad de ce ti-ai lua pachete normale si nu cont de reseller sau un server dedicat. Pe care poti pune cate ip-uri vrei la 1 ron/luna eventual.
    Ar fi ideal asa ceva.
    Dar la un dedicat nu primesti ip-uri decat din aceeasi clasa C de ip-uri. Cu putin "noroc" le primesti consecutive.

Eu fac calculele astea pentru o retea de sustinere cat mai natural posibila ( ceea ce doresc eu ). Cu cat mai multe ip-uri dedicate din cat mai multe clase C diferite.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu am un cont de reseller si am vreo 5 ip-uri din clase diferite, nu sunt deloc consecutive. Pot sa imi mai cumpar, dar deocamdata nu am avut nevoie. Nici macar nu am cerut clase diferite, dar asa mi s-au dat. De unde va luati voi hosting cu ip-uri la rand?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

De la cine ai resselerul Dan? Este un host romanesc ce-ti ofera 5 ip-uri din clase diferite? Nu de alta dar sa-i sun sa ma interesez poate au mai multe si e bine de stiut.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Mai exista o varianta care nu a fost discutata aici.

Mai asteptam un 1,2 ani si cumparam de acum domenii pe .com(vreo 100) si in 1-2 ani luam ip-uri IPv6.

Nu cred ca o sa mai fie vreo problema cand trecem la IPv6, acolo va fi nevoie doar de domenii si cam atat. IP-uri vor fi sute.

Interesant ar fi sa se uite cineva dupa firme de hosting ce oferta hosting pentru IPv6.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th July 2011, 15:44
  2. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2011, 18:10
  3. Strategii de link building pentru siteuri de afiliere
    De Alex Dumitru în forumul Link Building
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th October 2010, 14:11
  4. Strategii de link building pentru siteuri de afiliere
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th October 2010, 14:11
  5. relevanta backlinkuri pentru subdomenii
    De mamulea în forumul Link Building
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st September 2010, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •