Nu e cam putin 15 eur pentru content? Sau vrei sa pui doar trei articole?
Nu iei in calcul cheltuielile pentru promovare, care in functie de nisa probabil mai iti toaca ceva euro.
Nu e cam putin 15 eur pentru content? Sau vrei sa pui doar trei articole?
Nu iei in calcul cheltuielile pentru promovare, care in functie de nisa probabil mai iti toaca ceva euro.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Corect, Google stie. Dar daca domeniile sunt .ro si fara nimic (adsense, analytics, webmaster..) nu mai stie. Date de contact diferite pe site si gata.
Le poti tine pe acelasi ip, fara probleme. Dar eu as alege oricand optiunea de host separat = ip diferit. Nu se stie niciodata ce update urmeaza
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@robyroy : am domenii cu 1 pagina, home = top 3Am calculat 4 pagini, dintre care 1 contact. Home, despre noi, servicii, contact. Pt un site de prezentare e destul.
Nu vreau sa promovez site-urile, le tin de "impingatoare", ca doar pt asta e reteaua. 90% dintre clientii mei, nu au mai mut de 3 linkuri, si alea naturale.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Apropo de RoHost .. pachetul minim de la care poti avea ip dedicat este de 4.79 Euro la plata pe 24 luni. Pe 12 luni costa 5.19 pe luna. Deci nu scapi mai jos de 60 euro pe an si poti gazdui maxim 3 domenii pt ca atatea clase C iti ofera.
Tu crezi ca te-ai descurca cu 10 euro hosting pe an? Eu zic ca nu daca vrei asa ceva .
Pai asta ziceam si eu. Foarte multe hosturi nu au decat 2-3 clase C diferite de unde ti se poate aloca un ip. Mai toate hosturile iti aloca ip-uri diferite daca au. Totul e sa le platesti corespunzator. Daca pachetul minimal este ieftin , in general pentru ip dedicat esti fortat sa cumperi un pachet superior. Mai este cazul 2 cand poti lua pachetul minimal si ti se acorda la cerere si ip dedicat. In cazul asta insa pachetul minimal este mai scump .
Kidu spune ca detine deja o retea si stie ce vorbeste . Nu-l contrazic. Dar si eu am studiat problema unei retele pe .ro si stiu ce vorbesc. Depinde insa acum ce fel de retea vrei.
Ma repet. O retea de sustinere foarte competitiva nu poate fi construita decat cu minim 65-70 firme de hosting . Sustinerea financiara a acestor 70 de firme este insa costisitoare dpdv financiar. In nici un caz nu o poti rezolca cu cateva sute de euro .
@RoManiac - pentru site-uri mai multe nu vad de ce ti-ai lua pachete normale si nu cont de reseller sau un server dedicat. Pe care poti pune cate ip-uri vrei la 1 ron/luna eventual.
Trust, but verify.
Ar fi ideal asa ceva.
Dar la un dedicat nu primesti ip-uri decat din aceeasi clasa C de ip-uri. Cu putin "noroc" le primesti consecutive.
Eu fac calculele astea pentru o retea de sustinere cat mai natural posibila ( ceea ce doresc eu ). Cu cat mai multe ip-uri dedicate din cat mai multe clase C diferite.
Eu am un cont de reseller si am vreo 5 ip-uri din clase diferite, nu sunt deloc consecutive. Pot sa imi mai cumpar, dar deocamdata nu am avut nevoie. Nici macar nu am cerut clase diferite, dar asa mi s-au dat. De unde va luati voi hosting cu ip-uri la rand?![]()
Trust, but verify.
De la cine ai resselerul Dan? Este un host romanesc ce-ti ofera 5 ip-uri din clase diferite? Nu de alta dar sa-i sun sa ma interesez poate au mai multe si e bine de stiut.
Mai exista o varianta care nu a fost discutata aici.
Mai asteptam un 1,2 ani si cumparam de acum domenii pe .com(vreo 100) si in 1-2 ani luam ip-uri IPv6.
Nu cred ca o sa mai fie vreo problema cand trecem la IPv6, acolo va fi nevoie doar de domenii si cam atat. IP-uri vor fi sute.
Interesant ar fi sa se uite cineva dupa firme de hosting ce oferta hosting pentru IPv6.
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)