Buna ziua.
Am inceput acum cateva zile un proiect nou, numit Aparat Dentar. La 1 Iunie am primit "cadou" din partea mea de ziua copilului un set de braces (aparat dentar). Inainte de a face acest pas important (am 28 de ani) am studiat cate in luna si in soare despre acest lucru. Am discutat mult cu medicii de la clinica la care ma tratez si am invatat multe chestii importante zic eu. Pentru ca nu exista un site in Romania care sa faca o veritabila educatie stomatologica (ortodontica in special) si pentru ca sunt atatia oameni total dezinformati, am inceput acest proeiect informativ.
Este deja indexat in google, adaug articole zilnic, asa ca va creste incet-incet. In timp se vor adauga si chestii interactive, momentan muncesc la continut ca o damnata.
Mi-ar placea sa pot incepe un parteneriat link-exchange cu alte situri despre sanatate, pentru a putea sa ne adresam impreuna unui public tot mai larg.
De asemenea va invit sa cititi articolele (raspund celor mai arzatoare intrebari legate de indreptarea dintilor, preturi, discomfort etc.) si eventual sa imi sugerati noi subiecte. Daca aveti intrebari personal, va rog sa le adresati, pentru a putea oferi informatii cat mai diverse.
Multumesc anticipat.

Răspunde cu citat
dar nu am site de sanatate sau ...