Uite ca e gata cu webfactor, pur si simplu m-am saturat. Incepusem sa ma obisnuiesc ca site-urile gazduite la webfactor sa fie cazute in medie cam o ora pe zi (adevarat ca de obicei noaptea), insa in ultimul timp s-a intrecut orice masura.

Am ajuns in situatia in care nu ma mai intreb daca o sa fie cazut vreun site gazduit la webfactor, ci cat de mult o sa fie cazut, dar mai ales cat de mult ma afecteaza asta din punct de vedere al vizitatoilor.

La un site de 5000 de vizitatori unici pe zi asta se poate resimti destul de tare ajungang sa pierzi pana la 500-600 de vizitatori (unici) daca cei de la webfactor iti taie macaroana timp de o ora chiar in momentul in care site-ul atinge numarul maxim de vizitatori.

Inghiti in gol si speri ca la ruleta ruseasca ca cei de la webfactor sa fie oameni de cuvant si sa nu te paleasca cand iti e lumea mai draga. Dar cand te lasi pe mana norocului, iar norocul il fac cei de la webfactor poti sa ai surprize urate de tot.

Cam asta se intampla pe site-uri gazduite la webfactor in ultimele zile:

Dupa cum bine va puteti da seama la astfel de oscilatii este clar ca site-ul nu a fost cazut o ora... Dar hai sa vedem ce are de zis Google la toata treaba asta:

Bai frate... munca mea de un an de zile se duce direct pe locul 30 cat ai bate din palme. Unii muncesc de le ies ochii din cap sa urce un site pozitie cu pozitie un an de zile ca sa vina "baetii" de la webfactor si sa-l faca praf ca ei uita saracutii sa anunte au schimbat serverul de MySQL sau.. cine mai stie ce.

Alt site, nu mai are rost sa zic ca e hostat... tot la webfactor:

Ceea ce se vede aici, nu este o cadere pe pozitia 8, site-ul nu mai era in primii 100, iar din cauza ca nu a fost gasit (in "primii" 100) progrmaul a desenat graficul astfel.

As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a da in judecata astfel de firme sa li se impute pirderile generate de astfel de oameni iresponsabili

Probabil va intrebati de ce am mai postat, daca din grafice se vede clar ca in cele din urma site-urile si-au revenit. Pentru ca la ora la care a fost scris acest post toate site-urile gazduite la webfactor sunt cazute in continuare, inclusiv site-ul lor.