O sa pun print screen si cu asta!..., dar acum chiar nu mai am nici un chef.
Eu nu stiu cum au ajuns paginile alea sa fie not found sau "URLs timed out" sau "Unreachable URLs" cand paginile sunt acolo.... Asta am zis si eu.. ca daca aveau altfel de erori era altceva, insa atunci cand sunt "not found" - 404 se schimba situatia.
@WBF
1.Prindeti-l pe ala care v-a facut asta si puneti-l sa platesca !!! Dar sa plateasca de sa-i sara capacele SI figurile de mare "hacher"!
2.Eu vorbeam de zilele anterioare... asta e.. ma repet daca e nevoie... de altfel graficul cu caderea de vizite cauzata de faptul ca site-ul a fost inaccesibil nu poate sa fie pe zilele viitoare si nici nu as vrea sa mai am parte iarasi de asa ceva. Ceea ce s-a intamplat azi a fost picatura care a umplut paharul.
3.
Nu vreau sa ma dau marele expert in SEO sau ceea ce nu sunt, insa nici eu nu m-am nascut ieri si am dormit toata ziua.Legat de pagerank sau pozitie in google.
Nu avem nici o legatura cu pozitia in google.
Pe cele 2 grafice (ale unor site-uri hostate la webfactor) - "Position history for my site" - te rog sa imi indici de cate ori au mai fost caderi bruste de minim 30 de pozitii (asemanatoare cu declansarea de penalizare Google) ca si caderea din ultimele zile cand site-urile au fost inaccesibile in mod repetat.
Primul grafic reprezinta pozitiile site-ului in Google pe aprox. ultimele 10 luni. Cum iti explici ca timp de 10 luni nu am avut niciodata astfel de probleme si acum brusc se trezeste google sa ma penalizeze 30 de pozitii pentru o zi?
Cum mi-am dat seama ca site-ul a fost penalizat? Hai sa o zic si pe asta... eram pe locul 30 cu Sitelinks* - exemplu clar de penalizare.
4.
Cred ca eu nu am ce face altceva decat sa stau noptile si sa trimit tikete in medie cam o data la 24 de ore cand cade cate un site (sau mai multe)... n-are rost..Nu am cunostinta despre nici un ticket de suport legat de problemele pe care le intampini.
Te-as ruga sa deschizi un ticket de suport legat de cele semnalate.
5.
Scuzele se accepta... ce sa mai zic frate... pot sa zic eu ceva?? fapta e consumata...Ne cerem scuze pentru incidentul de astazi .
Am facut tot ce am putut ca sa limitam aceste atacuri.
Prindeti-l pe ala care a facut asta si puneti-l sa plateasca inclusiv pentru clientii pe care o sa-i pierdeti din cauza lui!
LE
*Sitelinks
![]()