Hello,
Este cineva pe aici care folosește Google Cloud Platform ? As dori câteva păreri vis-a-vis de costuri și fiabilitate si dacă ma poate ajuta sa mut un site shared pe aceasta platforma dacă costurile platformei sunt de bun simt.
Multumesc
Hello,
Este cineva pe aici care folosește Google Cloud Platform ? As dori câteva păreri vis-a-vis de costuri și fiabilitate si dacă ma poate ajuta sa mut un site shared pe aceasta platforma dacă costurile platformei sunt de bun simt.
Multumesc
costuri mari si fiabilitate buna insa e un ecosistem prea complex pentru un site standard gazduit pana acum pe un cpanel de ex.
Am instalat un WordPress și pentru doua zile costurile sunt foarte mici 0,13 euro, acum ce e drept este doar un WordPress fără conținut fără nimic . Ce înseamnă costuri mari ?
Mersi
doar sa existe un site gol fara vizitatori probabil ajungi la 5e/luna ... lucru pe care-l poti avea oricum pe un shared cu 1e/luna
In cazul cloud-urilor mari, cele 3 principale (Google-MS-Amazon), toti cei nefamiliarizati cu ele, ori nu stiu or ignora un aspect foarte important.
Problema cu flood / DDoS.
Daca se intampla asa ceva, platesti tot traficul generat de atac. In 24 de ore poti plati 5000$ sau 10000$ pentru traffic, chiar daca serverul tau costa infim. O sa te trezesti cu o factura de cazi de pe scaun.
Nu inteleg de ce nu folositi ceva gen OVH, ultra stabil, 3.99 EUR pe luna. Dupa ce am testat toate cloud-urile posibile, tot la OVH am revenit. Ieftin, fiabil, cu protectie DDoS inclusa. Si da, am avut atacuri, chiar pe situri care nu ar trebui sa primeasca asa ceva.
Acum stiti, sa nu spuneti ca nu v-a zis nimeni.
Multumesc frumos, tocmai din acest motiv am deschis acest post sa aflu mai multe detalii thx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)