Pentru site-urile din afara folosesc hostgator, godady si blue host, pe care nu ti le recomand, sunt praf din toate punctele de vedere, scumpe, slow, crashuri multe, blue hostul e un pic mai ok, iar de godady sa fugi cat te tin picioarele. Anul trecut in noiembrie cand a fost o furtuna in SUA am avut picate 3 site-uri timp de o saptamana si jumate pe hostgator, dupa ce au revenit online am observat ca am fost penalizat de google, traficul fiind redus aproape la jumate, nici acum nu si-au revenit complet. De curand am facut un mic site in tara, in limba romania si am zis sa folosesc un host de aici si nu stiu cum am aterizat pe mxhost, fiind foarte suspicios mi-am luat abonament lunar sa vad cum merge si platesc undeva la 25 de roni cu tot cu ssl, cel mai ieftin dar vreau sa spun ca este mult mai rapid, mult mai stabil si mult dar mult mai ieftin ca cele din afara. Suportul este de nota 10, mi-au raspuns imediat la telefonul si m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie si era o ora tarzie, 10-11 noaptea. Site-ul poate fi accesat imediat din SUA sau din orice colt al lumii, viteza de incarcare fiind undeva intre 1-2 secunde la un articol de 12,500 de cuvinte si are 6 poze in el, fiecare poza avand undeva intre 80-120 kb.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)