După ce am fost nevoit să plec de la easyhost (site-ul avea momente în care se încărca greu), m-am mutat la M247 . Până acum nu am avut nicio problemă, totul pare să fie sub control. Vreau să aud și părerile altor clienți M247, dacă se poate.
După ce am fost nevoit să plec de la easyhost (site-ul avea momente în care se încărca greu), m-am mutat la M247 . Până acum nu am avut nicio problemă, totul pare să fie sub control. Vreau să aud și părerile altor clienți M247, dacă se poate.
Salut,
Eu folosesc serviciile lor de gazduire si reseller de 3 ani. Am inceput colaborarea pe cand se numea firma clues.
Servicii super ok, tehnic la fel si domeniile .ro la cel mai bun pret dupa piata. Atat eu cat si clientii mei i-am recomandat aici si am si conturi gazduite pe reseller. Uptime-ul e cel de 99.8,% cum zic ei.
Ti-ai facut cont doar ca sa lauzi o firma oarecare? Cum ai ajus aici, cautand "unde sa laud si io firma X" pe google?
Stiu ca e vechi topicul, insa vrea sa dau cateva detalii.
La pachetul Personal SSD1, desi nu sunt specificate detalii, serverul raspunde destul de greu pentru ca procesorul este limitat la 50%. La fel si la Personal SSD 1. Daca vreti ceva mai buna calitate in ceea ce priveste puterea de procesare, trebuie sa luati Personal SSD3.
In rest, cu suportul este destul de ok, pana acum mi-au raspuns in cel mult 10 minute.
Acu' serios, nu suntem chiar toti prosti.
Ignorand posturile pingusol , vreau sa stiu daca a avut cineva pachetul Personal #1. Pentru 59 lei pe an vad ca ai 3 domenii si pentru bloguri mici (1k vizite /luna) mi se pare ok. Sub 20 lei per site am mai avut doar la 1dollar-hosting dar m-am lecuit la cate downtime-uri aveam zilnic.
Am acest pachet, si totul e ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)