16th October 2015, 16:34
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
O. Cosmin
Honstinger.ro e gratis. Nu am incercat dar merita aruncata o privire.
L-am testat eu si se "simte" ca e gratis. Au un panel propriu, putin pe dos daca esti obisnuit cu CPanel.
La nivel de utilizare efectiva a site-ului, resursele sunt minime si are un downtime destul de mare.
Dar cum colegul doreste pentru impingatoare, ar fi o solutie. Cu mentiunea ca ofera ip de uk/us si ca trebuie avut in vedere un back-up ocazional la fisiere, conturile free nu iti ofera vreo garantie.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare ->
vezi oferta
Ai nevoie de un
site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
16th October 2015, 16:36

Postat în original de
Dobre Petronel
Siteuri satelit adica...?
Gen ai facut un PBN de care te folosesti pentru a-ti urca proiectele?
Un site [principal] promovat pentru o nisa este sustinut de alte siteuri [satelit] promovate tot pentru aceeasi nisa.
Deci siteurile secundare au rolul de a gravita in jurul siteului cu adevarat valoros.
16th October 2015, 19:18
recomand Globe Hosting
Pachetul Linux-Start-RO - 12Eur anual
Spatiu pe disk: 2000 MB
Trafic lunar: 30 GB
MySQL (nr. baze): 1
Conturi Email: 5
16th October 2015, 20:50

Postat în original de
Marius Cristian
Pot fi bune si aceste solutii, insa prefer ip din Romania.
Eu am stat vreo 2 ani la cei de la Bluepink ( Constanta ) si sunt destul de ok, bazele de date, spatiul sau traficul nu sunt limitate, pot fi gazduite doua domenii.
Ma voi intoarce la ei am fost multumit si sunt in relatii bune doar ca am gasit mai ieftin de acea am plecat dupa ce a expirat perioada contractuala.
Au pachete de gazduire la urmatoarele preturi: 15, 20 si 25 Euro pe an fara tva fiindca nu sunt platitori de tva .
Panoul de administrare o sa ti-se para ciudat dar te obisnuiesti.
Optiunille DNS in panou sunt cam saraci dar poti face artificii cu dns-ul gratuit al celor de la cloudflare sau namechep .
( Te legi de ei prin nameservere pana se propaga modificarile apoi treci pe ip )
Ultima modificare făcută de IulianC; 16th October 2015 la 21:07.
19th October 2015, 14:40
2 out of 2 members found this post helpful.
Inainte sa iei in pachet pe bani fa-ti un cont gratuit aici si vezi cum arata panoul si tot: Gazduire site-uri web - xHost.ro
Contul pe bani se misca mult mai bine ca cel gratuit ( virtualizat ) .