Am folosit si recomand clauweb, abonet, hostmama, hostico cu care nu am avut probleme, sau daca am avut s-au rezolvat foarte repede.
Am folosit si recomand clauweb, abonet, hostmama, hostico cu care nu am avut probleme, sau daca am avut s-au rezolvat foarte repede.
Eu am la mxhost cel mai ieftin pachet shared de 2 ani si merge brici. A picat de cateva ori si s-a rezolvat rapid, echipa tehnica m-a ajutat cu probleme de care nu erau ei responsabili.
Multumesc pentru recomandari. Rezolvat![]()
Si eu folosesc hostingul de la Simplenet, si recomand cu caldura daca siteul tau este pe Wordpress. Hard driverele sunt pe SSD, iar serverele sunt destul de bine optimizate pentru Wordpress. Nu am avut probleme de downtime sau blacklisting pentru mailuri. Cat despre support, nu am interactionat atat de mult ci doar o singura data pentru un backup restore iar asta se intampla undeva la miezul noptii, si am fost suprins sa primesc un reply in 10 minute sau ceva de gen![]()
Utilizez redhost.ro. este ok
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)