Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Eroare 508 “resource limit is reached”

seoplus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st September 2014
    Locaţie
    bacau
    Vârstă
    52
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit Eroare 508 “resource limit is reached”

Am 12 siteuri mici (trafic pana in 150 vizitatori unici/zi fiecare) gazduite pe un host shared. De aprox. o saptamana apare uneori eroarea 508 “resource limit is reached” la incarcarea siteurilor. In Cpanel se observa o oscilatie a valorilor Utilizare CPU/Virtual Memory Usage/Procese de intrare, ce ajung la maxim, dupa care scad. Am dezactivat toate pluginurile ce ar putea crea probleme, am optimizat bazele de date si am trecut siteurile prin cloudflare si totusi problema nu s-a rezolvat. De asemenea, la sugestia celor de la host am redenumit fisierele xmlrpc.php.
    In jurnalul de erori apare ceva de genul: " [Wed Jan 14 01:52:14 2015] [error] [client 5.196.5.116] (12) Cannot allocate memory: couldn't create child process"
    Am mai observat ca Disk Space Usage a crescut de cand a inceput povestea cu erorile de la 1,9 la 2.37 giga, in conditiile in care nu am postat mai mult de 2-3 articole si poze pe siteuri. Multumesc anticipat pentru sugestii de rezolvare!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Unul din motive poate fi ca au dat spamerii de tine, asa am patit si eu, am schimbat IP-ul si am scapat pana acum. La shared e cam aiurea, pot sa-ti inchida contul, eu am patit asta cu cei de la hostin24. O solutie ar fi sa inchizi o vreme comentariile, in ideaa ca ai WP. Vezi ce se intampla.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Ai 12 site-uri pe wordpress pe un host de cativa euro sa inteleg si te intrebi de ce face asta? Eu zic sa zici multumesc ca nu ti-au inchis contu. WP mananca resurse multe. Ai dat SWL revision in baze? Zic si eu acum. Si eu tot share am dat platesc undeva la 10 euro luna pt cativa giga spatiu. Dar am avut si cateva sute online. Cand e accesat un articol rau atunco mai pica. La tine poate sa fie mai multe.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st September 2014
    Locaţie
    bacau
    Vârstă
    52
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Siteurile sunt pe acest host de cateva luni bune si nu au dat niciodata probleme. Daca e cineva dispus sa ma ajute contracost sau in schimbul unor linkuri il rog sa ma contacteze in privat. Multumesc.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de seoplus Vezi Post
    Siteurile sunt pe acest host de cateva luni bune si nu au dat niciodata probleme. Daca e cineva dispus sa ma ajute contracost sau in schimbul unor linkuri il rog sa ma contacteze in privat. Multumesc.
    Da-mi un pm cu date de contact si voi incerca azi sa te ajut.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

infinity este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2015
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu neaparat e vorba de hackeri. Ideea e ca ai o limita de, probabil, 20 de EP-uri (entry processes). Cand iti indexeaza google, de exemplu, pentru fiecare pagina pe care o indexeaza, se deschide un EP care va ramane deschis pana cand pagina se va incarca definitiv. Daca, de exemplu, o pagina se incarca in 5 secunde si, in total pe cele 12 site-uri ai mai mult de 20 de EP-uri, atunci primesti 508 ressource limit.

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Incearca sa folosesti un CDN gen Incapsula pentru a scapa de robotii nedoriti si pentru ca acele site-uri consuma resurse printre resursele respective se numara si bandwidthul care este foarte scump. Cu ajutorul CDN-ului vei reduce din resursele consumate.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

bandwith-ul e chiar cel mai ieftin zilele noastre, la el problema era de la limitele host-ului care erau foarte mici pentru numarul de site-uri gazduite, chiar si fara multi vizitatori.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st September 2014
    Locaţie
    bacau
    Vârstă
    52
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Ii multumesc userului SeerKan pentru rabdare, timpul alocat si priceperea cu care "jongleaza" cu notiunile tehnice!

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    28

Implicit

Care a fost pana la urma problema/solutia?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CPU Usage 100% Entry Processes limit
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2014, 08:34
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2013, 16:59
  3. Ultimate resource package for webdesigners
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th November 2009, 21:33
  4. two-URIs-per-domain limit
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2009, 10:01
  5. DMOZ - Resource-zone
    De Krumel în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 12th December 2005, 22:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii