Cei de la hosting mi-au spus in linii mari acelasi lucru. Am verificat si cu Reverse IP Lookup - All Names Hosted at an IP - DomainTools, iar acesta pare a fi mai aproape de realitate.
Fara prea multa scoala, din cate stiu: cand ai ip dedicat, atunci cand in loc de url pui ip in browser te duce direct la site-ul tau.
Destul de simplu?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Vezi cosmedica (ca tot urmeaza sa pun un articol la tine)
31.14.96.129 duce bine. Corect?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu are legatura 1nesco, pe un ip poti pune mai multe site-uri, insa poti si seta cand accesezi ip-ul sa ti se deschida un anumit site.
Timisoreni,ro are ip 93.115.116.8, daca intri direct pe ip se deschide timisoreni,ro, daca cauti ce ip are bucuresteni,ro observi ca e acelasi ip![]()
.
Aceleasi servicii, cu alocare ip dedicat pe shared gasiti la pret bun si la Clausweb.ro. Eu nu am avut probleme, adica daca mi-au spus una asa au facut. Vorbeste cu ei si vezi ce conditii au.
se pare ca n-ai ip dedicat. eu iti recomand gazduirea de la claus web. cred ca sunt cei mai buni.
Vrei sa fi sigur?
Daca ai un linux poti folosi nslook-up pe domeniu si apoi pe ip pentru verificare Reverse DNS.
Daca vrei, iti pot verifica eu exact in cazul in care nu dispui de un linux.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)