Salut, Eu lucrez cu Hostgator de aproximativ 4 ani si nu am avut probleme cu ei si ai totul " nelimitat " si la un pret foarte ok. Stima
Salut, Eu lucrez cu Hostgator de aproximativ 4 ani si nu am avut probleme cu ei si ai totul " nelimitat " si la un pret foarte ok. Stima
Cei de la i-hostyou.ro au oferta buna si poti sa iei si un pachet gratuit de test pe un an de zile impreuna cu domeniu web i-hostyou .ro/test-gazduire-1-an
Ţi-ai făcut cont doar ca să-mi "recomanzi" firma ta?
Oricum, nu mai e de actualitate: am găsit găzduirea apoape ideală la chroot.ro.
"Puteti primi de asemenea si un domeniu web aproape gratuit la 0.01 centi impreuna cu pachetul de gazduire pentru extensiile .tk, .cf, .ga, .ml."
Negativ pentru data post: coleg intrebase de aproape un an. Se presupune ca intre timp a gasit.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca ai 30k afisari, ai cateva mii de vizite sa inteleg. Godaddy- tine si 1000 online la un host de 17 sau 20 de dolari pe luna. Poti micsora plata prin cupoane.
Salut, îți pot oferi eu găzduire pe servere din România sau Marea Britanie cu acele specificații la 3 Euro/ lună . Aștept un PM să îți prezint oferta completă.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)