Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Datele de pe Xhost.ro se transfera la Bluepink

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Datele de pe Xhost.ro se transfera la Bluepink

M-am gandit ca e util sa prezint aceasta informatie in caz ca aveti ceva pe acea platforma de gazduire Xhost.ro.

La finele anului trecut BluePink si TopLabs au semnat un contract in urma caruia BluePink preia administrarea proiectului XHost.ro (conturi utilizatori, pachete de gazduire impreuna cu toate datele de pe servere precum si subproiectele: afoto.ro, discuta.ro, jurnalweb.ro, 3host.ro, magazinweb.ro, iauto.ro, locuinteonline.ro, anunturigratis.ro).
    In perioada 22 Februarie 2014 - 23 Februarie 2014 BluePink va efectua lucrari de mentenanta si migrare a datelor.

Procesul de migrare presupune un timp total de intrerupere de apx 24 - 48h pentru XHost.ro iar in urma acestui proces pot exista pierderi de date motiv pentru care recomandam tuturor utilizatorilor serviciilor oferite de XHost.ro sa faca o copie de siguranta(backup) a datelor aflate pe servere.

De asemenea va anuntam ca incepand cu data 23 Februarie 2014, subproiectele: afoto.ro, discuta.ro, jurnalweb.ro, 3host.ro, magazinweb.ro, iauto.ro, locuinteonline.ro, anunturigratis.ro vor fi intrerupte pentru o perioada nedefinita de timp iar domeniile aferente lor vor fi adaugate la lista de domenii disponibile pentru alocarea de subdomenii utilizatorilor serviciului de gazduire oferit de BluePink. Motivul pentru care am decis sa intrerupem aceste subproiecte este faptul ca in acest mod permitem utilizatorilor serviciului de gazduire sa foloseasca orice aplicatie doresc pentru a-si construi de ex. un blog sau o galerie de imagini sau un site cu anunturi, etc.
    Link comunicat: https://www.facebook.com/BluePinkRom...27926570606313

AncaToader este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2012
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumim de info. Macar nu voi sta toata ziua sa zbier ca am probleme cu hostingul

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu nu fac parte din echipa lor, am doar gazduire de la ei, si cu ceva timp in urma am facut pe testerul ca voluntar.
    Deci degeaba imi spuneti mie ca ceva va merge bine sau rau

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Au terminat cu mutarea datelor

Avem placerea de a va anunta ca procesul de migrare al datelor de la XHost la BluePink a luat sfarsit. Daca mai aveti probleme cu accesarea conturilor de gazduire ne puteti contacta folosind datele de contact de pe site (tel, email sau formular de contact)
    ...dar pot spune cu siguranta ca veti avea posibilitatea sa gazduiti cel putin 1 domeniu propriu, veti avea trafic nelimitat si spatiu pe disk nelimitat dar asta nu inseamna ca va este permis sa faceti storage sau sa gazduiti iso-uri pentru Windows. Cat despre reclame pot spune cu siguranta ca vor fi afisate implicit pe toate conturile gratuite si vor arata similar cu ce era pe vechiul XHost
    Aveam si eu un cont gratuit pe acolo ( Xhost) abandonat si am fost curios cum arata acum asa ca am facut niste capturi de ecran.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum se transfera un domeniu deja inregistrat?
    De Empire în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st December 2010, 09:08
  2. Email newsletter cu datele destinatarului
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th December 2007, 21:14
  3. Directoare care transfera PR
    De fedoras în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th April 2007, 05:07
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 12:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente