Mai ramane oferta valabila 24 ore in limita locurilor ramase libere.
Cei care ati comandat si nu ati trimis informatiile de setup va rog sa o faceti.
Multumesc celor care au ales sa foloseasca serviciul si astept feedback.
Mai ramane oferta valabila 24 ore in limita locurilor ramase libere.
Cei care ati comandat si nu ati trimis informatiile de setup va rog sa o faceti.
Multumesc celor care au ales sa foloseasca serviciul si astept feedback.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
@IulianC
Era suficient sa alegi ca metoda de plata Transfer Bancar.
Daca era sa fie ceva manarie, colegul nu posta aici.
Tocmai le-am activat si astept alertele, analizand in paralel serviciile amintite anterior.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am si eu o observatie
La ora actuala aplicatia este departe de a fi terminata.
Sincer nu as dori sa fiu facturat apoi pentru o aplicatie nefinalizata, ar trebui sa fie o luna de proba abia dupa ce e finalizata si nu inainte, si eventual sa fiu facturat pe ceva ce nu este functional.
PS: Eu primesc mesaje false pentru lipsa content, ori nu citeste bine continutul, ori are o problema in felul in care acceseaza site-ul si este blocat robotul ca fiind agresor
Interfata de administrare a contului (unde vad factura si datele de plata) nu sunt tot timpul functionale
Ultima modificare făcută de lovelife; 7th October 2013 la 10:36.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut,
Cred ca mi-a scapat raspunsul tau, abia acum l-am vazut.
Serviciul de monitorizare este complet functional, doar interfata de administrare mai este in lucru, ceea ce nu afecteaza deloc calitatea serviciului. Acele alerte au venit fie pentru ca site-ul nu s-a incarcat complet (textul respectiv nu era incarcat) in limita de timp setata (se poate intampla ca un element extern sa incetineasca destul de mult in unele situatii, caz in care se poate incerca un timeout mai mare) sau firewall-ul serverului a blocat robotii caz in care sunt 2 solutii:
- modificam perioada de monitorizare de la 1 minut la o valoare mai mare in functie de setarile firewall-ului pe server sau se mareste limita de conexiuni acceptate in firewall la un numar mai mare de 11/10 minute
- se adauga ip-urile robotilor in whitelist-ul firewall-ului.
In privinta portalului de biling, cel mai probabil ai prins un moment in care se facea un update de securitate la soft, dar daca se mai intampla sa nu mearga ceva am rugamintea sa deschizi un tiket sau sa trimiti pe chat cateva detalii legate de problema si putem rezolva.
In functie de cum se va comporta sistemul de monitorizare exista posibilitatea sa mai acordam o luna gratuita bonus, noi avem cateva zeci de monitorizari setate pe diverse site-uri 3rd party pentru verificare pe care le urmarim pentru a observa orice problema de raportare sau de functionare la scripturi, dar pana acum toate alertele urmarite au fost corecte si coincid cu alerte setate la pingdom si alte servicii de monitorizare.
Mersi si astept feedback cu cat mai multe detalii de la toti care beneficiati de monitorizare sa putem imbunatatii serviciul cat mai mult.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Salut, nu vad nici un serviciu in contul meu de client referitor la aceasta aplicatie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)