Citat Postat în original de George Vezi Post
Daca tot vorbim de hosting, sper ca nu deviez prea mult de la subiect. Lucrez cu leaseweb de ceva timp, unde am un server dedicat si la fiecare sfarsit de an imi adauga cateva procente 2-3% la factura de hosting, devalorizarea banului, cresterea costurilor... etc. Vi s-a intamplat lucrul acesta ? Poate lumea zice ca 2-3% nu e mult, dar daca de exemplu platesti 150 de euro pe luna , dupa 3 ani, iti creste factura cu 15 euro lunar.
E problema de comunicare aici. Chiar daca banul se devalorizeaza, nu inseamna ca trebuie sa foloseasca doar pretextul asta pentru a umfla facturile. Au dreptul sa mareasca preturile, dar ca sa fie fair-play, ar trebui ca asta sa se reflecte si in in cresterea calitatii hostingului, fie ca e vorba de resurse sau alte servicii. Am intalnit toate cazurile: cresterea preturilor si scaderea calitatii serviciilor, cresterea preturilor si cresterea calitatii, cresterea pretului - aceeasi calitate (cazul tau, probabil), dar cea mai frumoasa dintre toate a fost scaderea pretului si cresterea calitatii, rar, dar o surpriza mereu placuta