Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Sfat cand achizitionati un server dedicat

Afișare hibrid

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de George Vezi Post
    Daca tot vorbim de hosting, sper ca nu deviez prea mult de la subiect. Lucrez cu leaseweb de ceva timp, unde am un server dedicat si la fiecare sfarsit de an imi adauga cateva procente 2-3% la factura de hosting, devalorizarea banului, cresterea costurilor... etc. Vi s-a intamplat lucrul acesta ? Poate lumea zice ca 2-3% nu e mult, dar daca de exemplu platesti 150 de euro pe luna , dupa 3 ani, iti creste factura cu 15 euro lunar.
    E problema de comunicare aici. Chiar daca banul se devalorizeaza, nu inseamna ca trebuie sa foloseasca doar pretextul asta pentru a umfla facturile. Au dreptul sa mareasca preturile, dar ca sa fie fair-play, ar trebui ca asta sa se reflecte si in in cresterea calitatii hostingului, fie ca e vorba de resurse sau alte servicii. Am intalnit toate cazurile: cresterea preturilor si scaderea calitatii serviciilor, cresterea preturilor si cresterea calitatii, cresterea pretului - aceeasi calitate (cazul tau, probabil), dar cea mai frumoasa dintre toate a fost scaderea pretului si cresterea calitatii, rar, dar o surpriza mereu placuta
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    46
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    E problema de comunicare aici. Chiar daca banul se devalorizeaza, nu inseamna ca trebuie sa foloseasca doar pretextul asta pentru a umfla facturile. Au dreptul sa mareasca preturile, dar ca sa fie fair-play, ar trebui ca asta sa se reflecte si in in cresterea calitatii hostingului, fie ca e vorba de resurse sau alte servicii. Am intalnit toate cazurile: cresterea preturilor si scaderea calitatii serviciilor, cresterea preturilor si cresterea calitatii, cresterea pretului - aceeasi calitate (cazul tau, probabil), dar cea mai frumoasa dintre toate a fost scaderea pretului si cresterea calitatii, rar, dar o surpriza mereu placuta
    Deci i-am contactat pe cei de la hosting si mi-au raspuns:

"Hi there,
    Well basically we can do any of the things you mention:
    1) You can order a new server with us and cancel this one
    2) Upgrade your existing one with more RAM or HDD (unfortunately we
    cannot upgrade CPU)
    3) Give you a discount for the server you already have according to the
    website pricing."

Am ales discount-ul deoarece deocamdata nu am nevoie de resurse mai mari, din calculele mele ar trebui sa economisesc vre-o 30 de euro pe luna. E bine ca am postat aici, imi statea de mult pe "creier" si multumesc celor care au dat reply.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Server dedicat Hostway
    De filip.camara în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th March 2013, 13:14
  2. Server dedicat livehosting
    De filip.camara în forumul Hosting
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th January 2013, 10:13
  3. Server dedicat, recomandari
    De LuKian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0