Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: host29.com feritiva

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu am apelat la ei pentru ca sunt mai ieftini ci pentru diversitate de IP-uri, am hosting cumparat de la multe firme, am mai luat tepe de la unii, nu mi-au rezolvat problema, dar nu am patit pana acum ignor total si blocare IP
    PS: Am mai trimis azi un tiket de pe alt IP, si acum cu acel IP nu mai pot sa accesez host29.com, misto
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Ca idee, la hostul free host29 com merg fara licenta de vreo jumatate de an (sau mai mult?). Aveam un cont la ei si mi-am mutat ce era acolo cand am vazut ca nu mai sunt licente de cPanel, Fantastico, iar SMTP-ul nu mai mergea de zile bune.

Se intampla sa mai patim si din astea. Vedem un pret mic pentru o diversificare. Cred ca sunt normale asemenea incidente, in lumina proverbului "Pierd, castig - negustor ma numesc". Sunt pierderi, desigur, si aspecte care ne ranesc. Dar in felul asta avansam stiind sa nu ne mai intoarcem la ei, anuntam pe forumuri colegii, migram spre alte hosturi.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •