Salut.
Am nevoie de o lista cu 10-15 servicii de hosting ieftine de maxim 4 dolari pe luna din USA.
Nu am nevoie de resurse deosebite . Doar sa tina niste bloguri.
Salut.
Am nevoie de o lista cu 10-15 servicii de hosting ieftine de maxim 4 dolari pe luna din USA.
Nu am nevoie de resurse deosebite . Doar sa tina niste bloguri.
Nu am o lista asa mare, dar iti pot face o recomandare: StableHost - Affordable Web Hosting
2 cupoane pt gazduire in US:
US-WHT2012-25 -> 25% reducere 'pe viata'
US-WHT2012 -> 50% reducere din prima factura.
Daca nu functioneaza cupoanele, da un PM/reply si mai caut![]()
Web hosting from $1.99, Domain hosting, SSL certificate, domains, host with, WebHostingPad.com (link afiliat - Web Hosting Pad)
Lucrez de 3 ani cu ei, am luat pe 3 ani ca era mai ieftin si acum am reinoit. Am vre-o 20 de domenii in cont ce necesita resurse minime. Nu au fost probleme. Ideal pentru siteuri mici de micronisa.
Nu stiu daca e prea scump pentru tine, dar poti verifica aici un top.
Hostgator il folosesc de 2 ani. A mers beton pan saptamana trecuta
am incercat si onedollarhosting dar e prastie, cadeau des siturile. Acum am probleme si cu hostgator si nu ma inteleg cu ei. Am erori de 500 si ei zic ca de la depasirea resurselor alocate pe cand eu abea am ceva trafic pe situri. Insa am multe ca e nelimitat.
Sa fugi de just host. Suport jalnic, fura pe fata,si mie imi ai picau des siturile.
pentru \seo am cochetat cu cclassiphosting com . Ajungi la acelasi pret dar ai toate outzele in acelasi cos. Din cate stiu proprietarul e roman, dar au renume inafara.
10 C Class IP's
2GB storage
20GB bandwidth
50 addon domain
Unlimited MySQL Database
Unlimited email
$1.2 per C Class IP
vezi daca te coafeaza. Problema este insa cu nameserverele.
Ultima modificare făcută de diasomie; 2nd July 2012 la 23:19.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)