Salutare,
Din intamplare stie cineva de firme de hosting (vps/dedicat ) ce ofera cel putin 80ip-uri ?
Ip-urile sunt pentru o firma de email marketing, clientii au email-uri optinute legal, numarul de complainuri nu este foarte mare.
Mersi!
Salutare,
Din intamplare stie cineva de firme de hosting (vps/dedicat ) ce ofera cel putin 80ip-uri ?
Ip-urile sunt pentru o firma de email marketing, clientii au email-uri optinute legal, numarul de complainuri nu este foarte mare.
Mersi!
Codeinwp.com - Wordpress experts
Nu stiu daca vreo firma din Ro iti ofera asa multe ip-uri pe un vps/dedicat, insa cred ca cel mai ok ar fi sa iti cumperi tu o clasa de 256 IP-uri care te costa undeva la 75 euro, plata o singura data si nu mai ai nici o problema din acest punct de vedere.
Nu prea ma ajuta sa iau o clasa de 256, trebuiesc mai mici, si prea poti sa iei asa usor de capul tau ip-uri, daca te duci direct pentru email marketing nu iti da nimeni, in schimb firmele de hosting care cumpara sute/mii pe luna , pot baga si pentru tine 100 sa zicem fara sa te bata la cap, dar depinde foarte mult de firma .
Eu zic sa discuti direct cu cei de la firmele care ofera dedicate. In anumite conditii e posibil sa te intelegi cu ei. In afara am gasit ceva oferte dar sunt destul de piperate preturile:
SEO Hosting | Dedicated SEO Hosting
SEO Hosting
Tot in afara gasesti si hosting dedicat pentru email marketing. Oricum e greu sa gasesti minim 80 de ip-uri pe un singur dedicat.
mersi, pai dedicate trebuiesc ca la rulam si ce avem nevoie, ce mi-ai aratat tu sunt 100-200 pe c-class diferite , pt noi sunt ok si in aceeasi clasa, asta e avantajul .Sunt cateva firme care ofera, dar este nevoie de mai multe .Unul dintre ei este : Superplan SSD dedicated server sheet - OVH , l-am pus pentru ca ai niste super oferte la dedicate , doar aruncati un ochi![]()
Maldinii este drept ca nu poti cumpara o clasa de ip-uri asa de capul tau, in primul rand iti trebuie un numar AS.
Cealalta varianta ar fi sa te intelegi cu firmele de hosting, sa vezi care sunt dispusi sa iti ofere pe langa dedicat si numarul de IP-uri cerut de tine.
Vorbeste cu cei de la LimeHost.ro . Intr-o discutie cu ei am pus problema alocarii unui numar de 256-512 Ip-uri. Din punctul lor de vedere nu este o problema numai ca apoi s-ar putea sa vina cei de la Ripe sa ceara explicatii. Nu stiu exact care sunt conditiile pentru a lua un asa nr. de Ip-uri.
Cert este ca cei de la LimeHost nu au regrete sa-ti ofere asa ceva. Solutia ar fi sa iei mai multe servere pe mai multe nume si fiecare sa ia cate o jumatate de clasa.
Daca ai nevoie insa de doar 80 cred ca te pot ajuta fara probleme cei de la LimeHost
@RoManiac - justificari pentru IP-uri poti face. In Romania cred ca sunt multe clase neutilizate. Problemele apar din cauza reclamatiilor. Nu cred ca v-a aloca nici o firma din Romania atatea ip-uri pentru un singur dedicat. Din 2012 s-a introdus si o taxa anuala pentru alocarile de adrese IP (de la 30 de euro/an).
@ cosmin91 - daca iei clasa de tip PA (provider agregat) nu ai nevoie de numar AS.
Stie cineva daca are vreun efect faptul ca sunt din aceeasi clasa? AM un as si un /23 .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)